Ενωμένο Μαρούσι – Για την επίθεση στο Ηράκλειο: Καμία ανοχή στους φασίστες και όσους τους υποθάλπουν

Πίνακας Περιεχομένων

Ενωμένο Μαρούσι – To #ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ καταδικάζει απερίφραστα την φασιστική επίθεση σε εκδήλωση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, που σημειώθηκε στον γειτονικό δήμο του Ηρακλείου την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

Στην επίθεση, μάλιστα, τραυματίστηκε η Αφροδίτη Φράγκου, δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, της παράταξης «Εκτός των Τειχών», με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά ο επικεφαλής της παράταξης μας Γιώργος Καραμέρος για να ενημερωθεί για το συμβάν και να της ευχηθεί περαστικά.

Το #ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες σε εγρήγορση και ενεργή καταδίκη των φασιστικών επιθέσεων που υποδαυλίζονται  από την κυβερνητική ρητορική της θεωρίας των δύο άκρων, τις επιθέσεις στον συνδικαλισμό και στις εργατικές διεκδικήσεις. Ακόμη από την τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο γνωστών για το φιλοχουντικό και ακροδεξιό παρελθόν τους προσώπων.

Η «μάχη» ενάντια στον φασισμό και στον ναζισμό δίνεται σε κάθε γειτονιά και σε κάθε Δήμο. Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν πρέπει να επαναπαύονται λόγω της καταδίκης της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής πριν από ένα χρόνο.

Ενωμένο Μαρούσι

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου οφείλει να σταματήσει ακολουθώντας την κυβερνητική πολιτική να… χαϊδεύει την ακροδεξιά και να ταχθεί υπέρ του ψηφίσματος καταδίκης των φασιστικών επιθέσεων που θα καταθέσει η παράταξη μας στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ενωμένο Μαρούσι – κάλεσμα σε συλλαλητήριο

Παράλληλα καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 15:00 το μεσημέρι στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης εδώ

Διαβάστε επίσης εδώ

Πρώτη επίθεση: Φασιστική επίθεση τώρα στη Πλατεία Ν·Ηρακλείου (σ.σ. Ηράκλειο Αττικής ) – Ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας. Όλοι και όλες στην Πλατεία Ν. Ηρακλείου σ.σ. ( Ηράκλειο Αττικής ) τώρα

Δεύτερο βίντεο: Φασιστική επίθεση τώρα στη Πλατεία Ν·Ηρακλείου (σ.σ. Ηράκλειο Αττικής ) Ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU