Ζώδια από την Ντάλια – Σεπτέμβριος 2022

Πίνακας Περιεχομένων

Ζώδια – Ανοίξαμε και σας περιμένουμε Κριοί

Έτσι κι αλλιώς ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής. Σ’ εσάς το πάει ακόμα πιο μακριά μιας και τα τερτίπια του Ερμή στον Ζυγό και του Δία στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζουν καταστάσεις κυρίως στις σχέσεις μέχρι και τα τέλη Οκτώβρη. Ας μη βιαστείτε λοιπόν να πάρετε οριστικές

Ζώδια
Ζώδια Κριός

αποφάσεις και να βάλετε υπογραφές. Και φυσικά όταν μιλάμε για σχέσεις δεν εννοούμε μόνο τις ερωτικές. Σχέση είναι και ο κολλητός μας, σχέση έχουμε και με τον συνέταιρο, το αφεντικό, ακόμα-ακόμα και με τον… εχθρό μας.

Η «νταουνιάρα» Πανσέληνος του Σεπτέμβρη (10/09) θα σας ωθήσει σε μια βαθιά αλλά και… τελευταία ενδοσκόπηση οπού επιτέλους θα αποφασίσετε να ξεφορτωθείτε πια τα τοξικά βαρίδια που σας κρατούν πίσω (ναι μιλάμε πάλι για… σχέσεις).

Με ανάδρομο τον Ερμή να περνάει στην Παρθένο (23/09) επικαιροποιείται μια παλιότερη πρόταση δουλειάς οπού τώρα πλέον φαντάζει πολύ ελκυστική. Εξετάστε τη και από Οκτώβρη υπογράψτε…

(Τip ανάδρομου: Υπάρχει και η ερωτική επικαιροποίηση, εξετάστε τη αλλά μην υπογράψετε).

 

Ζώδια – Γυρίσατε; Γυρίσατε; Ταύροι

Ε ναι λοιπόν, επιστρέψατε από τις διακοπές αλλά ούτε για δύσκολη μετάβαση στην κανονικότητα μπορείτε να παραπονεθείτε, ούτε για ρουτίνα λόγω της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και σχεδόν το τέλος του (29/09). Αντίθετα η κοινωνική σας ζωή θα έχει πολλές

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

ευκαιρίες για διασκέδαση, η οικογενειακή θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση, η δε επαγγελματική θα φέρει προτάσεις και προκλήσεις.

Εντάξει, όλα αυτά θα χρειαστούν έξτρα ενέργεια και καλή οργάνωση (δεν είπαμε πια ότι θα είναι σαν να είστε αραχτοί στην πλαζ!). Με ανάδρομο τον Ερμή από 09/09 τσεκάρετε διπλά και τριπλά τα email και τα λόγια σας, αποφύγετε να υπογράψετε ή να κάνετε μεγάλες αγορές (σπίτι, αυτοκίνητο, smart-tv) και προετοιμαστείτε για μικροαναβολές και καθυστερήσεις που μπορεί να σας εκνευρίσουν.

Αντί να τα βάζετε με τον Ερμή, εκμεταλλευτείτε τον τακτοποιώντας… τους σκελετούς στο ντουλάπι σας και κλείνοντας εκκρεμότητες από τα παλιά.

(Τip and fit: Με τη νέα Σελήνη 26/09 ξαναρχίστε το πιλάτες, το τάι-τσι… κάτι τέλος πάντων, το παρακάνατε στις διακοπές.)

 

Ζώδια – Δε θα πλήξετε, δε θα πλήξετε Δίδυμοι

Ποια επιστροφή στη ρουτίνα; Ο Σεπτέμβρης στο δικό σας ζώδιο σημαίνει νέες γνωριμίες, έντονη κοινωνική ζωή, ενδιαφέρουσες προκλήσεις και διασκέδαση μέχρι πρωΐας που λέει ο λόγος (βασικά το λένε ο Ερμής, ο Δίας κι ο Άρης). Από τις 05/09 θα μιλήσει και η Αφροδίτη οπού θα σας φέρει

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι και για το σπίτι (ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον παλιό πράσινο καναπέ). Με ανάδρομο τον Ερμή από τις 09/09 μια παλιά ιστορία ενδέχεται να διεκδικήσει να γίνει… σύγχρονη.

Έχετε σίγουρα κλείσει καλά την πόρτα; Παρά την Πανσέληνο στο ζώδιο των ράθυμων Ιχθύων τα δικά σας επαγγελματικά πατάνε γκάζι και δε σας αφήνουν να δείτε το σπίτι παρά μόνο αργά το βράδυ (που χρόνος για τον καινούργιο καναπέ;). Ευτυχώς που στην περίπτωση σας business and pleasure πάνε μαζί.

Το κερασάκι της τούρτας μπαίνει στο τέλος του μήνα (29/09) όταν παίρνουν φωτιά και τα ερωτικά σας  είτε με ένα νέο έρωτα είτε με το ξαναφούντωμα της ήδη υπάρχουσας σχέσης.

(Tip all time classic:Δε χρειάζεται να λύνεις εσύ μονίμως τα προβλήματα όλων των άλλων.)

 

Ζώδια – Λογική και… ευελιξία Καρκίνοι

Είναι ένας μήνας που θα απαιτήσει από εσάς να αποστασιοποιηθείτε λίγο από την ευαισθησία σας για να μην σας καταπιεί. Οι μεγάλες αλλαγές κάνουν την εμφάνιση τους με το καλημέρα του Σεπτέμβρη (03/09)στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας και θα ολοκληρωθούν σε τρεις ακόμη

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

διαφορετικές φάσεις μέχρι και τις 12/10. Αφήστε ένα χρονικό τράτο στον εαυτό σας να τις διαχειριστεί και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις (ή κουβέντες).

Από κοντά κι ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 02/10 θα φέρει στο φως καταστάσεις και αισθήματα που θα επιθυμούσατε να μείνουν στη σκιά (για πάντα ει δυνατόν). Πηγαίνετε με το κύμα και μην αντιστέκεστε στις νέες συνθήκες.

Το κερασάκι στην τούρτα η Πανσέληνος στις 10/09 στους εξίσου ευαίσθητους με εσάς Ιχθείς που σας επιβαρύνει μεν ψυχολογικά αλλά στο τέλος σας θα σας αφήσει πιο δυνατούς, με πίστη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Βοηθός στα δύσκολα η Αφροδίτη και οι καλοί σας φίλοι που θα είναι δίπλα σας.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Ανοίξτε τα μάτια σας, το μυαλό σας και γιατί όχι; την αγκαλιά σας.)

 

Ζώδια – Πελαγωμένοι Λέοντες

Δεν υπάρχει κανένας λόγος τόσο σοβαρός να αφήνετε το άγχος να σας πριονίζει το νευρικό σύστημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη προσαρμοστικότητα και λίγο πιο ανοιχτό μυαλό. Ο τομέας που πρέπει να δουλέψετε όλο τον Σεπτέμβριο είναι η ύλη, είτε μιλάμε για τις καταθέσεις

Ζώδια
Ζώδια Λέων

στην τράπεζα, είτε για το δίπατο στην Κυψέλη, είτε για το… σώμα σας. Διασφαλίστε τα και ισχυροποιήστε τα με κάθε τρόπο. Το δεύτερο μεγάλο πρότζεκ του μήνα μιας και σχεδόν απ’ την αρχή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος είναι η διασφάλιση των επικοινωνιών αλλά και των μετακινήσεων.

Οι τρόποι είναι σχεδόν τυφλοσούρτης. Προσοχή στα email (και στα λόγια σας), buck up  στον υπολογιστή, σέρβις στο αμάξι ή το μηχανάκι.

Η Πανσέληνος στις 10/09 σας καλεί να επανεξετάσετε το ζήτημα των προσωπικών σας σχέσεων και σε περίπτωση που δεν τραβάνε να αλλάξετε κι εσείς ρότα μετά τις 12 όμως του επόμενου μήνα όταν Ερμής θα έχει επανέλθει στον σωστό δρόμο και μαζί και η κρίση σας.

(Τip και δέος: Προσοχή στην κριτική και στα έξοδα. Μην το παρακάνετε γιατί θα κλαίτε.)

 

Ζώδια – Happy Birthday to you Παρθένοι

Να σας χαιρόμαστε, να χαίρεστε κι εσείς και να απολαμβάνετε τη ζωή σας και τον Σεπτέμβρη σας που κάνει πάρτι πλανητών στο ζώδιο σας. Με πρώτη από όλους την Αφροδίτη που φέρνει άφθονη επιτυχία στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά πάρε-δώσε. Εδώ όμως μπαίνει στο πάρτι ο ανάδρομος

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Ερμής (ο κλασικός καλεσμένος που θα μεθύσει και θα δυσκολέψει τη γιορτή).

Μην αφεθείτε άκριτα στις ερωτικές προτάσεις που θα έχετε (πριν 6 μήνες αλλάξατε παρτενέρ) και μην σπαταλήσετε τα χρήματα που θα έρθουν απ’ την Αφροδίτη σε καινούργια smart phone που κοστίζουν περιουσίες (πριν 6 μήνες αλλάξατε τηλέφωνο).

Παράλληλα κάτω απ’ τα τερτίπια του ανάδρομου να είστε συγκεντρωμένοι είτε πρόκειται για τα μικρά γράμματα ενός συμβολαίου είτε για τον τρόπο που οδηγείτε και τους θορύβους που κάνει το αμάξι.

Με τη νέα Σελήνη στις 26/09 εμφανίζονται νέες επαγγελματικές προτάσεις και πηγές εσόδων αλλά αφήστε τις υπογραφές καλύτερα για τον Οκτώβρη (μετά τις 02/10).

(Business Tip: Μην τη λέτε σ’ αυτούς που αποφασίζουν για την τύχη των σχεδίων σας.)

 

Ζώδια – Τοπίο στην ομίχλη Ζυγοί

Ας κρατήσουμε το ατμοσφαιρικόν του μηνός και να δούμε πώς θα πορευτούμε με τον καλύτερο τρόπο για τον επόμενο που είναι ο μήνας γενεθλίων σας. Πρώτα απ’ όλα, δε συμβαίνει δα και καμιά καταστροφή, απλά όλος σχεδόν ο Σεπτέμβρης κινείται μέσα στη θολούρα του ανάδρομου Ερμή οπού

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

όλα θέλουν είτε διπλό τσεκάρισμα (mail, συζητήσεις, το αμάξι, τα ραντεβού) είτε δε μπορείς να έχεις όλη την πληροφορία για να προχωρήσεις στο μεγάλο ναι ή όχι (στα ερωτικά, στα επαγγελματικά ακόμα και στα οικογενειακά).

Με την Πανσέληνο (10/09) επιδιώξτε την παρέα και τη συνεργασία με ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν και κλείστε την πόρτα σε κάθε τι τοξικό που σας… χαλάει (προσοχή αυτό περιλαμβάνει και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με άσκηση και σωστή διατροφή- αρκετά του δώσατε και κατάλαβε στις διακοπές με τις διπλές καϊπιρίνια).

Ακονίστε την αισιοδοξία για τον Οκτώβρη που η Αφροδίτη έρχεται με σούπερ δώρα για το birthday party σας.

(Τip Σεπτεμβρίου: Αποφύγετε να πάρετε θέση στα εσωκομματικά του γραφείου. Δεν έχετε όλη την πληροφορία.)

 

Ζώδια – Όλα στη θέση τους Σκορπιοί

Οι βαλίτσες του καλοκαιριού άδειασαν και τώρα είναι ώρα για πλυντήριο, σίδερο και λοιπές τακτοποιητικές διαδικασίες, ακόμα και στις σχέσεις και στα σχέδια. Η επικοινωνία τόσο με τους φίλους όσο και με τους συνεργάτες σας στρώνουν μια καλή βάση για να πατήσετε και να μη νιώσετε τόσο

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

πολύ τα ταρακουνήματα του ανάδρομου Ερμή από τις 09/09 (φυσικά δεν ξεχνάμε να σώζουμε ότι γράφουμε στον υπολογιστή και να τσεκάρουμε τη μπαταρία στο αμάξι).

Η Πανσέληνος στους φιλικούς Ιχθύες σας τροφοδοτεί με δημιουργικά σχέδια (φτάνοντας ακόμα και στην απόκτηση απογόνου-το ζενίθ της δημιουργίας σαν να λέμε) ενώ φέρνει κοντά σας ή πιο κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν με όλους τους τρόπους (εξ’ ού και δε χρειάζεται όλο αυτό το άγχος με τα οικονομικά που σας καταλαμβάνει από καιρό σε καιρό).

Μη στριφογυρνάτε (έστω και κρυφίως) σε καταστάσεις τους παρελθόντος. Το εδώ και το τώρα σας είναι πολλάκις πιο ενδιαφέρον και ασφαλές.

(Clear Tip: Εξηγηθείτε σαφώς και επαρκώς για να αποφύγετε τα λογής παρασκήνια.)

 

Ζώδια – Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου Τοξότες

Και ποιος θα σας πείσει ότι μπήκε Φθινόπωρο και πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά και στην καριέρα… Ποιος άλλος; Ο ίδιος ο Σεπτέμβρης που εστιάζει στα επαγγελματικά σας και σας καλεί να τα τρέξετε και να τρέξετε. Καλό είναι βέβαια να μη δεσμευτείτε μέχρι τις 12/10 εν μέσω των καυγάδων

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Ερμή και Δία βέβαια αλλά αν δε μπορείτε να κάνετε διαφορετικά ετοιμάστε κι ένα plan b για ασφάλεια. Με τον στασιμο-ανάδρομο Ερμή από 09/09 δείξτε προσοχή στις επικοινωνίες και στις μεταφορές σας.

Τσεκάρετε αν έχει φτάσει το mail σας, φιξάρετε τα ραντεβού σας και ελέγξτε τι είναι αυτό το ντίκι-ντίκι που κάνει το αμάξι. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες 10/09 έρχεται να σας υπενθυμίσει (κάπως πιεστικά) πώς εκτός από τη δουλειά υπάρχει και το σπίτι.

Μπορεί να είναι ο/η σύντροφος σας που έχετε παραμελήσει ή και τα υδραυλικά του μπάνιου που επίσης έχετε παραμελήσει. Βρείτε μια ισορροπία πριν να είναι αργά. Ίσως όχι πολύ εύκολο, αλλά οπωσδήποτε ενδεδειγμένο.

(Tip me if you can: Μη μπλέκετε σε διαδικτυακές κοκορομαχίες. Πεταμένα λεφτά…)

 

Ζώδια – Δε σταματώ ποτέ Αιγόκεροι

Τι καλοκαίρι και διακοπές και ανάδρομοι; Οι Αιγόκεροι δε σταματούν ποτέ να εργάζονται ή να απεργάζονται σχέδια, στόχους και φιλόδοξους σκοπούς. Άνθρωποι είστε κι εσείς βέβαια, ένα μπουρδούκλωμα θα το φέρει ο ανάδρομος Ερμής από τις 09/09 και μετά αλλά ούτε κανένα σημαντικό πρότζεκτ

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

πρόκειται να χαλάσει ούτε καμία σύμβαση πρόκειται να λυθεί. Η προσοχή που χρειάζεται είναι στις επαφές με τους ανωτέρω σας. Μην τους υποσχεθείτε κάτι που δε θα μπορέσετε να υλοποιήσετε (δύσκολο για εσάς να συμβεί βέβαια) αλλά το ίδιο ισχύει και για τις δικές τους υποσχέσεις.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγη χαλάρωση και διασκέδαση κοντά στην Πανσέληνο 10/09 για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Κοντά στις 19/09 ο Ερμής κι ο Δίας ξανασυναντιούνται και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις σε θέματα που αφορούν την εργασία και την οικογένεια.

Ακόμα κι έτσι μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί το φαινόμενο αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τις 12/10.

(Τip and chic: Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια- ναι και φοράει Prada.)

 

Ζώδια – Επιστροφή στα θρανία Υδροχόοι

Ακόμα κι αν τελειώσατε με το σχολείο μπορεί υπάρξει ένα σεμινάριο ή μεταπτυχιακό ή μαθήματα ρέικι. Οι σπουδές είναι κάτι που θα σας απασχολήσει τον Σεπτέμβριο τόσο για να ικανοποιήσετε βαθύτερες ανάγκες της ψυχής και του μυαλού σας αλλά και για να γίνεται πιο ανταγωνιστικοί στον χώρο

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

της καριέρας. Πάρτε τα απαραίτητα μέτρα για την έλευση του ανάδρομου Ερμή (buck up στον υπολογιστή, σέρβις στο αμάξι, προσοχή στον λόγο) και μην προσπαθείτε να λύσετε εσείς κάτι που είναι δουλειά ειδικού (από ψυχοθεραπεία μέχρι υδραυλικά).

Με την Πανσέληνο (10/09) τα οικονομικά σας παίρνουν μια έκτακτη ανιούσα αλλά μη βιαστείτε να τα ξοδέψετε για να ανεβάσετε τη διάθεση σας γιατί όταν θα έρθει ο επόμενος λογαριασμός ρεύματος θα είναι αργά.

Με το καινούργιο φεγγάρι στις 29/06 κοιτάξτε πίσω σας και δείτε πόσο πολύ δρόμο έχετε διανύσει ως τώρα για να πιάσετε τους στόχους σας και μετά κοιτάξτε χαμογελώντας μπροστά… στον Οκτώβρη (και όχι μόνο).

(Τip it to keep it: Και αλλάξτε και κωδικούς ασφαλείας στις κάρτες. Θερίζει το χακάρισμα.)

 

Ζώδια – Προσωπικά εγώ τρελαίνομαι Ιχθείς

Έχετε κι εσείς μια υπερευαισθησία, έχει κι ο Σεπτέμβρης κάτι πλανητικά ανταμώματα (Ερμής-Δίας)… γίνονται τα πράγματα λίγο ηλεκτροφόρα. Με την αρχή του ο μήνας ρίχνει φως (και αλάτι) στις πληγές κάποιων σχέσεων επαγγελματικών και προσωπικών, πράγμα που θα ξανακάνει άλλες τρεις φορές

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

μέχρι της 12/10. Ύστερα έρχεται ο ανάδρομος Ερμής 09/09 οπού και είναι φανερό ότι είναι buck up στον υπολογιστή δε φτάνει, χρειάζεται buck up στο νευρικό σας σύστημα.

Στον ίσιο δρόμο ξανάρχεται στις 02/10 και καλό είναι σε αυτό το διάστημα να μην (I repeat DO NOT) πάρετε ρίσκα στα οικονομικά. Παράλληλα υπάρχει και η Πανσέληνος στις 10/09 στο δικό σας ζώδιο όπου τα πιο κρυφά κρυμμένα σας χτυπούν την πόρτα και ζητάνε εξηγήσεις και λύσεις τώρα.

Δε θα συμβεί καμιά καταστροφή όλο τον μήνα αλλά απαιτείται υπομονή και ψυχραιμία. Με τη νέα Σελήνη 26/09 εμπιστευτείτε και αφεθείτε στους ειδικούς (κάθε είδους). Θα βάλουν πλάτη.

(Tip for ever: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα. ΥΓ: Δεν είστε ο κλέφτης.)

Ζώδια

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Μιλτάρα ζούμε το εννιάρι σου να δούμε

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU