Ηλίας Μπάρμπας για δήλωση Γ.Παπαδημητρίου : «Τα θέματα του δήμου Ηρακλείου Αττικής απαιτούν σοβαρότητα και όχι παραπληροφόρηση»

Πίνακας Περιεχομένων

Ηλίας Μπάρμπας για δήλωση Γ.Παπαδημητρίου : «Τα θέματα του δήμου Ηρακλείου Αττικής απαιτούν σοβαρότητα και όχι παραπληροφόρηση»

Απαντώντας σε ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ηλίας Μπάρμπας δηλώνει σχετικά:

Ηλίας Μπάρμπας«Ο κ. Παπαδημητρίου εδώ και καιρό έχει επιλέξει να πολιτεύεται στον Δήμο μας με το να παραπληροφορεί συστηματικά τους δημότες. Αυτή τη φορά στόχος του το ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) για τον οποίο έχουν προηγηθεί σειρά διαβουλεύσεων, ενημερώσεων και στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε δημόσιες διαδικασίες με παρουσία δημοτών.

Σκόπιμα αποκρύπτει από τους δημότες ότι σε αυτή τη φάση δεν μιλάμε για νέα δημόσια διαβούλευση αλλά για την τελική παρουσίαση του Σχεδίου του ΣΒΑΚ. Και λέμε σκόπιμα διότι ο ίδιος γνωρίζει ότι το ΣΒΑΚ, μετά τις διαβουλεύσεις που έγιναν, έχει περάσει από την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, στην οποία μετέχει μέλος της παράταξής του και από το οποίο πολύ εύκολα θα μπορούσε να ζητήσει να τον ενημερώσει και να του κοινοποιήσει το Σχέδιο.

Όμως, λάτρης του λαϊκισμού και της διαστρέβλωσης της αλήθειας, αποκρύπτει από τους δημότες ότι ακόμα και αν έχει αδυναμία ο ίδιος να συνεννοηθεί με τα στελέχη της δημοτικής του ομάδας, θα μπορούσε να ζητήσει από την Τεχνική Υπηρεσία οποιαδήποτε ώρα και στιγμή το Σχέδιο για να το μελετήσει.

Τον καλούμε για ακόμη μια φορά να αρθεί στο ύψος της ευθύνης που αρμόζει σε έναν επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας και να σταματήσει τη διασπορά παραπληροφόρησης.

Ο δήμος Ηρακλείου και οι δημότες του απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα ,τις οποίες είναι ολοφάνερο πια ότι στερείται ο κ. Παπαδημητρίου».

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Γιώργος Παπαδημητρίου: “Διαβούλευση ΣΒΑΚ ή όταν ο κ. Μπάμπαλος κοροϊδεύει την κοινωνία”

Γιώργος Παπαδημητρίου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU