«Ηράκλειο Αλλιώς»: Καλή σχολική χρονιά

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε, οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία, μια καινούρια σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε.

Εύχομαι ολόψυχα η φετινή χρονιά να είναι μια χρονιά δημιουργική, χαρούμενη, μια χρονιά γεμάτη γνώσεις, νέες εμπειρίες και νέα μαθήματα ζωής!

Η σχολική ζωή δεν είναι πάντα εύκολη, όπως όλοι θυμόμαστε. Τα παιδιά έχουν ανάγκη την ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη των γονιών τους, χρειάζονται δάσκαλους και καθηγητές φωτεινούς φάρους και καθοδηγητές και φυσικά χρειάζονται σχολεία και κατάλληλες υποδομές για να μπορούν να διδάσκονται σε χώρους ασφαλείς, να αθλούνται, να δημιουργούν, να εξελίσσονται.

Από την πλευρά μας, ,ως δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Αλλιώς» θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο, ώστε η φετινή χρονιά να είναι μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη χαρά. Γνωρίζουμε ότι στην πόλη μας, το Ηράκλειο, υπάρχουν σχολεία με σοβαρά προβλήματα, τα οποία σε συνεργασία με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε.

Αυτό που θέλουμε όμως να μείνει από τη σημερινή πρώτη ημέρα, την ημέρα του αγιασμού είναι ότι μετά από δυο χρόνια σήμερα τα σχολεία γέμισαν παιδικά χαμόγελα. Πλατιά και αληθινά χαμόγελα που δεν κρύβονται πια πίσω από μάσκες. Ας κρατήσουμε αυτή την όμορφη εικόνα στο μυαλό μας κι ας ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

 

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU