Ηράκλειο Αττικής: Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας σε μίνι μάρκετ – ΒΙΝΤΕΟ

Από newsbeast.gr – Τους «πρωταγωνιστές» της επεισοδιακής ληστείας που είχε λάβει χώρα σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο Αττικής (σ.σ. επί της Μαρίνου Αντύπα), στις 7 Ιουλίου 2022, συνέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής μετά από αστυνομική επιχείρηση στο Γαλάτσι.

Ο λόγος για έναν 33χρονο Βούλγαρο και μία 39χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι πλέον οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το πρωινό της 7ης Ιουλίου 2022, ο 33χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα και καπέλο, εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή κουζινομάχαιρου αποπειράθηκε να αρπάξει τα χρήματα του ταμείου από τον υπάλληλο.

Το θύμα αντέδρασε και ακολούθησε πάλη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο υπάλληλος στα πλευρά, να πέσει η μάσκα από το πρόσωπο του ληστή και να αποκαλυφθούν τα χαρακτηριστικά του, αλλά και να αποκολληθεί η λεπίδα του μαχαιριού από τη λαβή του.

Κατά τη διάρκεια της πάλης μπήκε στο κατάστημα η 39χρονη συνεργός του ληστή, η οποία φορούσε καπέλο και βοήθησε τον συνεργό της να διαφύγει, αφού πρώτα χτύπησε το θύμα και το ψέκασε με σπρέι πιπεριού. Στη συνέχεια, άρπαξε τη λεπίδα του μαχαιριού από το έδαφος και διέφυγε με τον 33χρονο. Ο υπάλληλος τους καταδίωξε και στην προσπάθειά του να συγκρατήσει εκ νέου τον 33χρονο, δέχτηκε δάγκωμα στο χέρι, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο μικρό του δάκτυλο. Οι δράστες μπήκαν στη συνέχεια σε ένα μικρό Ι.Χ. αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής συνέλεξε βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων, ενώ ανέλυσε το βίντεο από το μίνι μάρκετ. Από την έρευνα προέκυψε ότι πριν εισβάλουν στο κατάστημα παρακολουθούσαν το χώρο για τουλάχιστον 20 λεπτά.

Σε βάρος του ζευγαριού ληστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Κατόπιν, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU