Ηράκλειο Αττικής – τραγωδία: Νεκρά βρέθηκαν δύο αδέρφια – UPDATE βίντεο από ρεπορτάζ

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής – τραγωδία: Νεκρά βρέθηκαν δύο αδέρφια, ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε διαμέρισμα

Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε πριν λίγη ώρα στο Ηράκλειο Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκαν νεκρά δύο αδέρφια, ένας άνδρας και μία γυναίκα με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν ότι το ένα από τα δύο σκότωσε το άλλο και αμέσως μετά αυτοκτόνησε. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως η κοπέλα ήταν 29 ετών και ο αδελφός της 34 ετών.

Οι Αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα  καθώς τα δύο αδέρφια φέρεται να έχουν τραύμα από όπλο.

Ηράκλειο

ΗράκλειοΤο τραγικό αυτό περιστατικό έγινε σε διαμέρισμα στην οδό Ολυμπίας 45.

Στο σημείο εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει ασθενοφόρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια πολυκατοικία στην οποία μένει όλη η οικογένεια, δηλαδή και ο πατέρας των παιδιών κι ένας ακόμη αδερφός ο οποίος και δίνει κατάθεση.

Σύμφωνα με όσα είπαν γείτονες στο in.gr, που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, πριν από περίπου 7 μήνες, είχε πεθάνει η μητέρα τους από καρκίνο.

«Τα δύο παιδιά που βρέθηκαν νεκρά ήταν άνεργα, ο τρίτος αδερφός εργάζεται», είπαν γείτονες που δήλωσαν έκπληκτοι από τις εξελίξεις.

«Πιστεύω ότι με  τα παιδιά που δεν δούλευαν κάτι έχει συμβεί. Η μητέρα ήταν καρκινοπαθής, ταλαιπωρήθηκε όπως και τα παιδιά τα τελευταία χρόνια. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν θέματα ανάμεσα στα αδέλφια», είπε φίλος της οικογένειας.

«Στην οικογένεια δεν έδειχνε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα». Αντίθετα, «ήταν πολύ καλή οικογένεια», «ο πατέρας έδωσε μάχη για να μεγαλώσει τα παιδιά», και «όλοι φρόντιζαν μέχρι τελευταία στιγμή την καρκινοπαθή μητέρα», πρόσθεσε.

«Ήταν εξαίρετη οικογένεια. Εργατικοί… Δεν ακούστηκαν ποτέ. Ήταν καλοί άνθρωποι. Η μητέρα τους έφυγε πριν 7 μήνες. Και το αγόρι ήταν καλό. Δηλαδή για εμάς ήταν καλοί και ήσυχοι».

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν τα δύο αδέλφια φέρεται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο.

Ανατροπή;

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το Ηράκλειο Αττικής από την οικογενειακή τραγωδία με τα δύο νεκρά αδέρφια που εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο φαίνεται πως ο άνδρας, 34 ετών, σκότωσε την αδερφή του, 30 ετών, με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ωστόσο πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο για ανατροπή της υπόθεσης. Δηλαδή ότι ίσως είναι η αδερφή αυτή που σκότωσε τον αδερφό της και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή της.

Και τα δύο αδέρφια ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισαν από την αρχή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς στο διαμέρισμα που βρέθηκαν τα αδέρφια δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

Αυτό που ερευνούν πλέον τα στελέχη της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση είναι ο λόγος που οδήγησε στην τραγωδία. Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας στο Newsbomb.gr σημείωσαν πως τα αδέρφια το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους από καρκίνο -γεγονός που ίσως δώσει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα.

Πάντως σύμφωνα με γείτονες, η οικογένεια δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στην γειτονιά. Αντίθετα επρόκειτο για ευγενείς και ήσυχους ανθρώπους που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Η πολυκατοικία που έγινε η τραγωδία είναι οικογενειακή καθώς σε αυτή μένει ο πατέρας των παιδιών αλλά και ο αδερφός που εντόπισε τα δύο αδέρφια του νεκρά.

Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα τα nea.gr “σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 29χρονη αδερφή φέρεται τελικά να σκότωσε πυροβολώντας με καραμπίνα τον αδελφό της και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε”.

Δείτε ρεπορτάζ και τι δηλώνουν γείτονες:

Πηγές (in.grdebate.grnewsbomb.gr)

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Ακίνητα Νέα Ιωνία – Ηράκλειο Αττικής : Έρευνα για τη διαθεσιμότητα

Ακίνητα

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU