Ηράκλειο Αττικής : Δουλειά από το σπίτι για τον Νίκο Μπάμπαλο λόγω… covid

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής : Δουλειά από το σπίτι για τον Νίκο Μπάμπαλο λόγω… covid

Σήμερα ήταν η σειρά του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου να βρεθεί θετικός στον covid. Ευτυχώς ο Δήμαρχος είναι τριπλά εμβολιασμένος, οπότε τα συμπτώματα είναι ήπια περιορισμένα με λίγο πυρετό και βραχνάδα, επιτρέποντάς του να εργαστεί για το Δήμο από το σπίτι, πως γράφει και ο ίδιος σε ανάρτηση του.

Ηράκλειο Αττικής

«Δύο χρόνια τώρα του ξέφυγα προσπαθώντας να τηρήσω όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα προστασίας. Όμως η υψηλή μεταδοτικότητα αυτού του κύκλου μετάλλαξης αλλάζει τα δεδομένα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Φυσικά το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Μπάμπαλος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25η Μαρτίου με τον Δήμαρχο να γράφει ότι «αυτό που με στεναχωρεί είναι που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ αύριο και μεθαύριο στην κατάθεση στεφάνων και στην παρέλαση, αντίστοιχα, για την 25η Μαρτίου. Έστω και από εδώ επιτρέψτε μου να μεταφέρω το μήνυμα για Εθνική περηφάνια και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

 

Περαστικά λοιπόν…

 

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Κτήμα Φιξ – Νόμιμη η ουσία της διαδικασίας αγοράς, αλλάζουν κάποιοι γενικοί όροι στη δανειακή σύμβαση και προχωρά η αγορά

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU