Ηράκλειο Αττικής – Τοπικώς και ανεπισήμως : Ο εορταστικός Παπαδημητρίου

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής – Τοπικώς και ανεπισήμως : Ο εορταστικός Παπαδημητρίου

Άντε να εγκαινιάσουμε αυτήν την στήλη αρκετά χαλαρά και σε κλίμα εορταστικό – ανεξαρτήτως εάν η ημέρα του Αϊ Γιαννιού είναι πλέον παρελθόν, κάτι που βάζει και επίσημα τέλος στις γιορτές.

 

Και λέω εορταστικό κλίμα γιατί σκρολάροντας τις προάλλες στο facebook είδα παρά πολλές ευχές (να είμαστε καλά και υγιείς) και φυσικά είδα και τη δραστηριότητα των αιρετών μας μέσα στις γιορτές.

 

Π.χ. είδα τη δραστηριότητα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Ηράκλειου Αττικής, της παράταξης «Ηράκλειο Μαζί», του Γιώργου Παπαδημητρίου.

 

Όπως αναφέρει ο ίδιος, φέτος τα Χριστούγεννα βρέθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου «για να φέρουμε παιδικά παπούτσια στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο της. Κάθε χρόνο αφιερώνουμε τις δράσεις των Χριστουγέννων στα παιδιά!».

Το μήνυμα του την επόμενη ήταν «ενισχύοντας και το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, φέρνοντας παπουτσάκια και απαραίτητα είδη. Τεράστιο το έργο τους για τα παιδιά, τους αξίζουν συγχαρητήρια!»

Λίγες μέρες νωρίτερα, μαζί με συνεργάτες του σημείωνε «ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους εθελοντές και δημοτικούς συμβούλους, που καταφέραμε να μαζέψουμε τρόφιμα, για συνδημότες μας, που το έχουν ανάγκη. Δράσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που πρέπει να γίνονται όλο το χρόνο. Καλές γιορτές με υγεία και χαρές».

Επίσης, αν είδα καλά, που πρέπει να είδα καλά, ο Γιώργος Παπαδημητρίου νοίκιασε γραφεία στην οδό Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με την οδό Πεύκων. Τέλος να ενημερώσω ότι ο Γιώργος Παπαδημητρίου βρίσκεται συχνά σε κοινές παρουσίες με στελέχη και δημοτικούς συμβούλους της ΑΚΕΠ Ηρακλείου, της παράταξης που είναι επικεφαλής ο πρώην Δήμαρχος της πόλης Παντελής Βλασσόπουλος. Το που θα καταλήξουμε και πως δεν μπορώ να το γνωρίζω με βεβαιότητα, ωστόσο είναι φανερό ότι οι δύο χώροι βρίσκονται πολύ κοντά.

Προς το παρόν, μας εύχεται καλή χρονιά…

Ηράκλειο

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Εθνική Τράπεζα: Νέο, απίστευτο, χαράτσι που δεν μπορεί να αποφύγει κανείς!

Εθνική Τράπεζα

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU