Ηράκλειο Αττικής – Πρόταση ψηφίσματος από το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου για την φασιστική επίθεση

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής – ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 6.10.21

Το Ηράκλειο Αττικής η πόλη της Ηλέκτρας Αποστόλου υψώνει αντιφασιστική ασπίδα Δημοκρατίας

Την Κυριακή 3 Οκτώβρη 2021 σε προγραμματισμένη συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), απροκάλυπτα τάγμα εφόδου της Χρυσής επιτέθηκε με ρόπαλα και τραυμάτισε συγκεντρωμένους πολίτες που είχαν προσέλθει στη συγκέντρωση  που είχε θέμα :

«Ένας χρόνος από την καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής»

 Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής καταγγέλλει τα ναζιστικά απομεινάρια της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, υψώνει  ασπίδα Δημοκρατίας απέναντι στα τάγματα εφόδου που ξεπετάγονται σε κάθε γειτονιά , και πρωτοστατεί στην πολιτική και κοινωνική απομόνωση του ναζιστικού φαινομένου.

Η ανακούφιση από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής πρέπει να μετατραπεί σε επαγρύπνηση και μήνυμα αγώνα απέναντι στις φασιστικές ιδέες και πρακτικές που δεν φυλακίστηκαν.

Ο φασισμός έχει ονοματεπώνυμο και σε καμία περίπτωση δεν εξισώνονται οι φασίστες με το αντιφασιστικό κίνημα και οι θύτες με τα θύματά τους.

Ο δρόμος για κάθε πολίτη, και κάθε δημοκρατικό θεσμό είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Είναι ένας δρόμος αγώνα και κοινωνικής αλληλεγγύης για τη φιλία των λαών, την αλληλεγγύη των εργαζόμενων ανεξάρτητα από χρώμα,  γλώσσα, θρησκεία και εθνικότητα.

 Για το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αιμιλία Τζίβα

Γιώργος Γρηγοριάδης

Φάνη Βελλίδου

Ηράκλειο

Διαβάστε και εδώ

Διαβάστε και εδώ

Δείτε επίσης:

Πρώτη επίθεση: Φασιστική επίθεση τώρα στη Πλατεία Ν·Ηρακλείου (σ.σ. Ηράκλειο Αττικής ) – Ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας. Όλοι και όλες στην Πλατεία Ν. Ηρακλείου σ.σ. ( Ηράκλειο Αττικής ) τώρα

Δεύτερο βίντεο: Φασιστική επίθεση τώρα στη Πλατεία Ν·Ηρακλείου (σ.σ. Ηράκλειο Αττικής ) Ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU