Ηράκλειο Αττικής : Μπαμπάδες και παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά των Ακαδημιών του δήμου

Πίνακας Περιεχομένων

Ηράκλειο Αττικής : Μπαμπάδες και παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά των Ακαδημιών του δήμου

Ένα διαφορετικό τουρνουά διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, με στόχο να γίνει χριστουγεννιάτικη παράδοση για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Αυτή την φορά τα παιδιά των ομάδων των Ακαδημιών δεν έπαιξαν με άλλες αντίστοιχες ομάδες, αλλά με τους δικούς τους μπαμπάδες σε μια σειρά από αγώνες που δεν ανέδειξαν νικητή ή ηττημένους παρά μόνο το χαμόγελο και την χαρά που προσφέρουν οι οικογενειακές στιγμές.

Μπαμπάδες και παιδιά χωρίστηκαν σε μεικτές ομάδες με τους μικρούς να δείχνουν στους μεγάλους πώς παίζεται το σωστό ποδόσφαιρο, πάνω από όλα, όμως, ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά.

«Στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου έχουμε ως κύριο στόχο να μάθουμε στα παιδιά του Ηρακλείου να είναι καλοί αθλητές και σωστοί άνθρωποι. Θέλουμε, παράλληλα, να τους δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. Και ποια πιο ζεστή ανάμνηση από το να παίζεις μπάλα με τον μπαμπά. Ξεκινάμε λοιπόν από φέτος μια παράδοση, εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, να οργανώνουμε αγώνες ποδοσφαίρου με τα παιδιά και τους μπαμπάδες. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά και φυσικά τους προπονητές των Ακαδημιών μας για την οργάνωση», το μήνυμα του Νίκου Σπυρόπουλου, δημοτικού σύμβουλου και προέδρου της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, υπό την ευθύνη της οποίας λειτουργούν οι Ακαδημίες του Δήμου.

Θυμίζουμε, οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιούν εγγραφές καθ’ όλη την διάρκεια του έτους στις ομάδες τους για όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Άλλος Τόπος Επικοινωνίας και Πολιτισμού: «Κράτησαν… τη ζωή μας» η ετήσια θεματική έκδοση του 2022

Άλλος Τόπος

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU