Ιωνικός Σύνδεσμος – Καλλιτεχνικά μαθήματα Μπατίκ

Πίνακας Περιεχομένων

Ιωνικός Σύνδεσμος – Καλλιτεχνικά μαθήματα Μπατίκ

Με μια άκρως δημιουργική ενασχόληση, την τεχνική του μπατίκ, μια τέχνη που υπάρχει εδώ και αιώνες και έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, με πατρίδα του την Ινδονησία, θα ξεκινήσουν τα καλλιτεχνικά μαθήματα στον Ιωνικό Σύνδεσμο.

Στον φιλόξενο και πολύ ωραίο χώρο του Ιωνικού, αυτόν που για πολλά χρόνια εκθέτει τις δημιουργίες των Ιωνιωτών δημιουργών, θα μάθουμε την τεχνική του χειροποίητου μπατίκ και την χαρά να παρουσιάσουμε μοναδικές χειροτεχνίες σε ύφασμα από μετάξι. Δεν είναι ζωγραφική σε ύφασμα το μπατίκ, είναι βάψιμο υφάσματος με τα ειδικά χρώματα και ειδικό ζεστό κερί.

Ιωνικός Σύνδεσμος
Ιωνικός Σύνδεσμος – Καλλιτεχνικά μαθήματα Μπατίκ

Έναρξη μαθημάτων, Δευτέρα 15.11.2021 και ώρα 17.00, στο κτίριο του Ιωνικού Συνδέσμου, Τσουρουκτσόγλου 1 & Λ. Ηρακλείου 251, Νέα Ιωνία. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται δωρεάν. Επιμέλεια Προγράμματος , Φωτεινή Ρόδη.

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο email του Ιωνικού Συνδέσμου ionikossyndesmos@gmail.com ή στην σελίδα μας στο facebook  και τηλεφωνικά στο 210-2775916 κάθε Δευτέρα 17.00 -19.00.

Σας ενημερώνουμε ότι ο αριθμός των τμημάτων θα είναι περιορισμένος, ώστε να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προφύλαξης λόγω COVID-19. Η είσοδος στο χώρο θα πραγματοποιείται βάση τα οριζόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, πιστοποιητικά εμβολιασμού, rapid test 48 ωρών, μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά.

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – ΚΕΜΙΠΟ – Στην Καλαμάτα για τους Μικρασιάτες στην Επανάσταση του 1821

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU