ΚΕΒΡΕΦΟ Νέα Ιωνία – Δήλωση της Προέδρου του Δ.Σ. Ελένης Γρίβα για τους παιδικούς σταθμούς

Πίνακας Περιεχομένων

ΚΕΒΡΕΦΟ Νέα Ιωνία – Τι δηλώνει η Πρόεδρος για το πρόγραμμα σίτισης

Σε δήλωση, με αφορμή τα όσα έχουν αναφερθεί για το πρόγραμμα σίτισης των παιδικών σταθμών του δήμου Νέας Ιωνίας, προχώρησε η πρόεδρος του νομικού προσώπου (ΚΕΒΡΕΦΟ) και δημοτική σύμβουλος Ελένη Γρίβα. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα σίτισης των παιδιών ουδέποτε στην ουσία του διαταράχθηκε. Αναλυτικά η δήλωση: «Το ΚΕΒΡΕΦΟ  του Δήμου Νέας Ιωνίας έχοντας σταθερή και αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην εξασφάλιση των καλυτέρων υπηρεσιών για όλα τα παιδιά δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση τα ακόλουθα:

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η παρούσα Δημοτική Αρχή και η διοίκηση του ΚΕΒΡΕΦΟ έθεσαν ως προτεραιότητες την υγεία, την ασφάλεια και τις  καλές υπηρεσίες προς τα παιδιά μας. Και σε αυτήν την κατεύθυνση τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να μας εμποδίσει.

Ας θυμίσουμε μερικές απλές αλήθειες:

Το πρόγραμμα σίτισης των παιδιών ουδέποτε στην ουσία του διαταράχθηκε. Είναι σύνηθες τα προβλήματα της διοικητικής καθημερινότητας, όταν και εφόσον προκύψουν (π.χ. χρονοκαθυστερήσεις, θέματα προμηθευτών, δημοσίων συμβάσεων και διαγωνισμών) να αντιμετωπίζονται και να επιλύονται άμεσα, πάντοτε στο πλαίσιο εναρμόνισης με την κείμενη νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία των Ν.Π.Δ.Δ και των Οργανισμών  Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και προσβλητικό, πρωτίστως για τις διοικητικές υπηρεσίες του ΚΕΒΡΕΦΟ,  να γίνεται «πολιτική» στη βάση  αστήρικτων αναφορών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού από πρόσωπα που δεν γνωρίζουν ή που γνωρίζουν και χρησιμοποιούν σκόπιμα πολιτικές γραμμές για στείρες αντιπαραθέσεις σε θέματα αρμοδιότητας της Διοίκησης του ΚΕΒΡΕΦΟ και των Συλλογικών Οργάνων του Δήμου Νέας Ιωνίας.

ΚΕΒΡΕΦΟ
ΚΕΒΡΕΦΟ Νέα Ιωνία – Δήλωση της Προέδρου του Δ.Σ. Ελένης Γρίβα για τους παιδικούς σταθμούς

Εμείς συνεχίζουμε με τη συνείδησή μας καθαρή και δεν πρόκειται να «παίξουμε» πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των παιδιών».

 

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – «Εύμορφος πόλις, ταχυδρομικά δελτάρια από τη Σμύρνη» στα Χανιά με άρωμα Νέας Ιωνίας

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU