ΚΚΕ: “Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα για τη στήριξη του Παλαιστινιακού λαού”

Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ με περιοδείες σε χώρους δουλειάς, εμπορικούς δρόμους και γειτονιές καλώντας τον Ιωνιώτικο λαό, σε συνέχεια του μεγαλειώδους αντιπολεμικού-αντιφασιστικού συλλαλητηρίου των σωματείων και των μαζικών φορέων της περιοχής την προηγούμενη Τετάρτη, να εκφράσει ακόμα πιο μαζικά την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, με σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό – Καμία στήριξη και διευκόλυνση σε ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ισραήλ».

Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρωτοστατούν στα συνδικάτα, στους συλλόγους, στους μαζικούς φορείς για να γίνουν υπόθεση του εργατικού – λαϊκού κινήματος η αλληλεγγύη, η συμμετοχή στην πάλη για να σταματήσει τώρα η σφαγή.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 6/11:

  • 00 π.μ., Παιδικοί Σταθμοί Ν. Ιωνίας και Δημοτικές Υπηρεσίες με τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Κώστα Κατιμερτζόγλου μέλος της Τ.Ε. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τρίτη 7/11:

  • 00 π.μ., Εμπορομάγαζα Λ. Ηρακλείου με τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Κώστα Κατιμερτζόγλου μέλος της Τ.Ε. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • 00 π.μ., Εμπορομάγαζα οδού Αγ. Γεωργίου με τον Νίκο Σταματόπουλο γραμματέα της Τ.Ε. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ και τον Άρη Ευαγγελίδη, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • 00 π.μ., Εμπορομάγαζα οδού Αλ. Παναγούλη με την Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Θοδωρή Χαμαλίδη, δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τετάρτη 8/11:

  • 30 π.μ., Εμπορομάγαζα οδού Βενιζέλου με τον Κώστα Κατιμερτζόγλου μέλος της Τ.Ε. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Θοδωρή Χαμαλίδη δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • 00 π.μ., Δ.Ο.Υ. Ν. Ιωνίας με την Αθηνά Τσάμη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Πέμπτη 9/11:

  • 00 π.μ., Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Ν. Ιωνίας με τον Κώστα Κατιμερτζόγλου μέλος της Τ.Ε. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Θοδωρή Χαμαλίδη δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • 30 π.μ., 1η ΤΟΜΥ Ν. Ιωνίας, με τον Κώστα Κατιμερτζόγλου μέλος της Τ.Ε. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Θοδωρή Χαμαλίδη δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • 00 π.μ., 2η ΤΟΜΥ Ν. Ιωνίας με τον Κώστα Κατιμερτζόγλου μέλος της Τ.Ε. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Θοδωρή Χαμαλίδη δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • 00 π.μ., ΚΕΔΑΣΥ Ν. Ιωνίας με την Ντιάνα Λιάκου, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • 30 π.μ., Λαϊκή Αγορά Αλσούπολης με τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

Παρασκευή 10/11:

  • 30 π.μ., Εμπορομάγαζα οδού Κολοκοτρώνη με την Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Θοδωρή Χαμαλίδη δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • 30 π.μ., Εμπορομάγαζα Ελευθερούπολης με Αθηνά Τσάμη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU