Νέα Ιωνία & Ηράκλειο Αττικής – Συγκινητική η ανταπόκριση ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο

Πίνακας Περιεχομένων

Νέα Ιωνία & Ηράκλειο Αττικής – Συγκινητική η ανταπόκριση ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση τόσο στη Νέα Ιωνία, όσο και στο Ηράκλειο Αττικής, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο.

Οι αίθουσες στους δύο δήμους, στο δήμο Νέας Ιωνίας και στο δήμο Ηρακλείου Αττικής γέμισαν δώρα για τα παιδιά. Αναλυτικά:

Νέα Ιωνία

Η χαμηλή θερμοκρασία δεν απέτρεψε δεκάδες Ιωνιώτισσες και Ιωνιώτες να προσέλθουν το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο δημαρχείο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δήμου Νέας Ιωνίας και του «Όλοι μαζί Μπορούμε», ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν πολλά δώρα όπως ποδήλατα, παιδικά βιβλία, επιτραπέζια και κάθε είδους παιχνίδια για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας.

Ο δήμος Νέας Ιωνίας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους καθώς και σε όσους συνέδραμαν εθελοντικά στην υλοποίηση της δράσης, και εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές, με Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη!

Ηράκλειο Αττικής

Ένα μεγάλο δωμάτιο με παιχνίδια γέμισαν οι προσφορές των Ηρακλειωτών – απλών πολιτών αλλά και επιχειρήσεων της πόλης – οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Ηρακλείου Αττικής και της δράσης Όλοι Μαζί Μπορούμε να χαρίσουν παιδικά δώρα τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Παιχνίδια, παιδικά βιβλία, ρούχα, ποδήλατα και άλλα πολλά, ό,τι μπορεί να δώσει το χαμόγελο στα παιδιά, κατέφθαναν συνεχώς στο υπόγειο του δημαρχείο το περασμένο Σάββατο, όλο το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της συλλογής από τους ανθρώπους του Δήμου.

Οι προσφορές θα διατεθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου, στα ιδρύματα της τοπικής Μητρόπολης και σε άλλους φορείς που παράγουν κοινωνικό έργο.

«Κανένα παιδί χωρίς δώρο. Όλοι μαζί το καταφέραμε. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν παιδικά παιχνίδια, ρούχα και προπάντων αγάπη στη δράση μαζί με το Όλοι Μαζί Μπορούμε.  Με τις προσφορές τους καταφέραμε να γεμίσουμε χαμόγελο όλα τα σπιτικά», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου, δημάρχου Ηρακλείου Αττικής. Στην δράση βοήθησε και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου.

Δείτε και εδώ

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Μικρασιατική Καταστροφή, 100 χρόνια – VIDEO: Το μεγάλο στοίχημα για τη Μητρόπολη & τους 3 δήμους

Μικρασιατική Καταστροφή

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU