Νέα Ιωνία παιδικοί σταθμοί – Ανακοίνωση του συλλόγου γονέων για εκλογή Δ.Σ. και δράσεις στο επόμενο διάστημα

Πίνακας Περιεχομένων

Νέα Ιωνία παιδικοί σταθμοί – Ανακοίνωση του συλλόγου γονέων για εκλογή Δ.Σ. και δράσεις στο επόμενο διάστημα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 23/11/21 συστάθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές.

Τα νέα μέλη είναι:

Πρόεδρος:                                                                 Τσίγκα Βούλα

Γενικός Γραμματέας:                                               Πατσάκος Βασίλης

Ταμίας:                                                                       Αυγέρη Μαρία

Αντιπρόεδρος:                                                          Σούρδη Ελένη – Χριστίνα

Αναπληρωτής Γενική Γραμματέας:                       Κυργιάκη Βάλια

Μέλη:                                                                         Γεωργαντζή Ελένη

Λεβέντη Διαμάντω

Είναι τιμή μας να εκπροσωπούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, που με τη συμμετοχή σας βοηθήσατε να υπάρχει μια συλλογική φωνή για τα δικαιώματα των παιδιών μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για θέματα που σας απασχολούν μέσω mail: syllogos.goneon.kevrefo@gmail.com, στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφονηπιακών Σταθμών Νέας Ιωνίας.

Νέα Ιωνία

Και φυσικά στα κάτωθι τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τσίγκα Βούλα: 6942693007

Πατσάκος Βασίλης: 6976689521

Αυγέρη Μαρία: 6909160092

Η ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη όλων μας είναι σημαντική για την ομαλή και χαρούμενη φοίτηση των παιδιών μας στα σχολικά τους χρόνια ξεκινώντας από την προσχολική ηλικία. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου είναι και η οικονομική του ενίσχυση.

Ο Σύλλογος χρησιμοποιεί τους πόρους αυτούς για την επίτευξη διάφορων ενεργειών και δράσεων προς όφελος των παιδιών μας, αλλά και διαφόρων εκδηλώσεων και γιορτών. Σε καμία περίπτωση κανείς δεν ιδιοποιείται τα χρήματα και εάν υπάρξει εναπομείναν ποσό, τότε αυτό μένει στο ταμείο του Συλλόγου για μελλοντική χρήση. Στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε και πάντα με τις εντολές των ειδικών, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά μας.

Με βάση το καταστατικό η οικονομική συμμετοχή κάθε γονιού – μέλους του Συλλόγου ορίζεται στα 5 ευρώ ετησίως και 1 ευρώ εγγραφής. Τα χρήματα καλό θα ήταν να δοθούν στην πρώτη μας συνάντηση.

Ετοιμάζουμε μια ευχάριστη γιορτή για να καλωσορίσουμε μαζί με τα παιδιά μας το νέο έτος. Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Σας καλούμε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το πρωί να γνωριστούμε και να παίξουμε στην παιδική χαρά του άλσους Παλαιολόγου (δίπλα στους 3ο και 6ο  παιδικό σταθμό).

Σας ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά και να απαιτήσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας!

Η Πρόεδρος

Τσίγκα Βούλα

Ο Γενικός Γραμματέας

Πατσάκος Βασίλης

Η Ταμίας

Αυγέρη Μαρία

 

Δείτε και εδώ που είναι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί 

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Νέα Ιωνία – Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Βρεφονηπιακών Σταθμών για το ζήτημα της σίτισης και της συνάντησης με την πρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ

Λαϊκή Συσπείρωση

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU