Συμβάντα με την Βάντα: Κλίνατε επί ακροδεξιά!

Πίνακας Περιεχομένων

Συμβάντα με την Βάντα: Κλίνατε επί ακροδεξιά!

Συμβάντα με τη Βάντα***Τα ‘χαμε χύμα… με μαθηματική ακρίβεια θα τα αποκτούσαμε και τσουβαλάτα.

***Ρε μανία να μη διαβάζουμε Ιστορία…

***Τους ταράζεις στην οικονομική φάπα επί χρόνια, τους βάζεις τα δυο πόδια σ’ ένα στενό ταξικό νεοφιλελεύθερο παπούτσι και μετά βγαίνει κι η Φον Ντερ Λάιεν δυο μέρες πριν τις εκλογές να τους κάνει ντάτσι-ντάτσι μην τυχόν και ψηφίσουν την ακροδεξιά Μελόνι οι Ιταλοί.

***Ε, εννοείται πήγανε και την ψηφίσανε γινάτι μονοκούκι. «Πρώτα η Ιταλία» σου λέει. Γιατί ο Μουσολίνι πώς νομίζεις βγήκε; Με πραξικόπημα;

***Άντε και στα δικά μας οι λεύτερες ν΄ αρχίσουμε το ούνα φάτσα ούνα ράτσα…

***Ποιον Βελόπουλο; Μωρέ και τον Καρατζαφέρη μη σου πω… Που είναι και σε καλύτερη κατάσταση απ΄ τη χουφταλάρα τον Μπερλουσκόνι που ΄χει γίνει σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν απ’ το φούσκωμα.

***Και μην τους ακούς που τάχα μου κάνει τους δύσκολους «εμείς, καλέ σωπάτε, απαπα…»

***Βέβαια ο Βελόπουλος είναι πουτινικός και αυτό είναι ένα πρόβλημα τώρα που διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

(Το σπαθί μου ρε Ειρήνη!!!)

***Δεν το ‘ξέρες; Ναι καλέ. Το είπε πρώτα η Ντόρα και μετά ο στρατηγός Δεκαβάλας PrimeMinisterGr στο Bloomberg.

***Έστειλε η πρεσβεία της Ρωσίας ένα επισημότατο ραπόρτο: «(ρε παιδιά) Η Ρωσία δεν έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της Ελλάδας» αλλά είναι τώρα έχουν μπέσα αυτοί οι πουτιναίοι; (Με έχει κάνει ο Πορτοσάλτε ξεφτέρι!)

(Ειρήνη πιάσε και τα μπρατσάκια τα πορτοκαλί τα φωσφοριζέ!)

***Ε σε περίπτωση που πλακώσει ο Σουλτάνος είναι νύχτα και δεν μας σώσει το σπαθί να βουτήξουμε Ιόνιο μεριά να μας μαζέψει κάνας χριστιανός…

***(Αν και η Μελόνι το δήλωσε είναι μεν χριστιανή, ιταλίδα, γυναίκα, μητέρα αλλά μετανάστες-διασώσεις κομμένα τελεία και παύλα!- και να ετοιμάζονται κι οι LGBT).

***Εν τω μεταξύ τώρα που το ‘φερε ο λόγος, ο δικός μας προστάτης των μεταναστών, ο Μηταράκης έπαιξε σε σήριαλ;! Ο υπουργός έπαιξε τον υπουργό σε σήριαλ του ΑΝΤ1;!!

(Τι ζούμε ρε Ειρήνη;)

***Και πώς τη λενε τη σειρά; «Παγιδευμένοι». (Αχ πες το και ξαναπές το… αλλά πού θα πάει, δε θα πάρει την απόφαση να τις προκηρύξει τις ρημάδες;)

***Αλλά μη φανταστείς τώρα, ένα 11% έπιασε. Ο PrimeMinisterGr τα πήγε καλύτερα στις ΗΠΑ και όχι μόνο στους ταξιτζήδες. Ενάμισο εκατομμύριο τηλεθέαση πιάνει ο Τζίμι Φάλον στο «Τhe tonight show» που τον παρουσίασε… αλλά ως Μr Bean. Oh well, any publicity is good publicity, λέμε τώρα.

***(Όχι Ειρήνη ο Φάλον δεν είναι Συριζαίος. Μάλλον λέω… Τώρα ξέρω κι εγώ; Πες κι εσύ Predator που τα πανθ’ οράς και ακούεις ατιμωρητί).

***Και πάλι πάντως… άλλο ενάμισι εκατομμύριο άλλο τέσσερα και πέντε δις που είδαν τη βασίλισσα και βασιλόπουλο.

***Όχι, να τα λέμε όλα. Οι Βρετανοί τουλάχιστον την ταΐζουν σαν κι εμάς την αγία οικογένεια αλλά φέρνει και κάνα τουρίστα, αγοράζει κάνα ευζωνάκι απ’ αυτούς τους κόκκινους με τη γκρίζλι καούκα, πίνει και κάνα σκατς, τρώει και κάνα φις εντ τσιπς (τίποτα άλλο δεν τρώγεται), πέφτει καμιά λιρίτσα και στην πλέμπα…

***Οι δικοί μας… άσ’ τον να πάει άσ’ το, άσ’ το πονάει άσ’ το…

***Πολύ πονέσαμε πάντως με το Λιλιμπετάκι, να το πω κι αυτό. Έβλεπες με τα θλιμμένα λιλιά τους και τα ορφανούλια που ‘χουν μείνει μοναχούλια. Ποια ΔΕΗ και ποιο κασέρι φαρμάκι! Αυτά είναι τα φαρμάκια Ειρήνη!!!

***Τι να τα κάνεις τα φουσάτα, τα αλόγατα και τις πένθιμες κομπαρσίτες άμα χάνεις τη μοναρχέσα σου. Κι ύστερα σου λέει God save the Queen. Πού ήτανε την ώρα που τον χρειάστηκε, στον Μάγγα; Μα ίσα είναι το κλαρίνο με το στέμμα;

***Θα μου πεις ανέλαβε τώρα να σώζει τον Κάρολο. Δύσκολο το βλέπω το φιλεύσπλαχνο έργο του…

***Ας συγκεντρωθεί να σώσει τη Μεγάλη Βρετανία καλύτερα (κάποιοι διαφωνούν) γιατί σκούρα τα πράγματα με τον Κάρολο τον 3ο και την άλλη την Τρας (μα όνομα να σου πετύχει για πρωθυπουργό-και γενικά δηλαδή).

***(Καλή μαυρόγατα κι αυτή με το «τα σέβη μου μεγαλειοτάτη», παρ’ την κάτω τη Ηer Majesty, να ζήσουμε να τη θυμόμαστε!  Βρε τι μου reminds; Τι μου reminds…)

***Τέλος πάντων, ποτέ δεν είναι αργά, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, ο καλός δε χάνεται και λοιπές Ηip Hip Hurray παροιμίες για τον Κάρολο τον 3ο…

***Και να κοιτάξει να σφυρίξει στο ΒΒC ότι εμείς τελέψαμε με τον θεσμό κι όταν καλεί τον μαστρο-Παύλο μη τον αποκαλεί «His Royal Highness Pavlos Crown Prince of Greece» γιατί ζοχαδιαζόμαστε εδωνανάς και του μπαίνουν κι αυτουνού ιδέες και πάει και χορεύει έξαλλα ζεμπέκικα παρά το πένθος για τη θείτσα Ελίζαμπεθ…

***(Και μη μπουν και τίποτα ιδέες σε μερικούς εδωνανάς μ’ όλο αυτό το πισωγύρισμα που έχει πέσει).

 

Xιπ Χιπ! Χ(ου)ΡΕΗ Ειρήνη! Πολλά Χιπ Χιπ! Χ(ου)ΡΕΗ!

Βάντα Κακιοπούλου

 

ΥΓ: Μιλώντας για τις πραγματικές απώλειες του Σεπτέμβρη χάσαμε τον Κώστα Καζάκο, την Ειρήνη Παπά, τον Μάριο Ποντίκα και τη Μαρθούλα μας Καραγιάννη. Και παρόλο που θα είναι πάντα εδώ, πενθούμε από καρδιάς.

ΥΓ2: Πενθούμε και για την 22χρονη Μαχσά Αμινί, δολοφονημένη απ’ την αστυνομία ηθών του Ιράν, για μια τούφα μεταξένιων μαλλιών. Άλλη μια γυναικοκτονία που παρά τις ειδικές πολυπλόκαμες διαφορές του συγκεκριμένου εγκλήματος, μέγιστος κοινός διαιρέτης απανταχού παραμένει το φύλο.

 

Κα΄που αλλού

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Συμβάντα με τη Βάντα – Μιλτάρα ζούμε το εννιάρι σου να δούμε

Συμβάντα

 

Tags:
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU