Σχολεία : Νωρίς το απόγευμα σήμερα θα ξέρουμε ποια θα είναι κλειστά την Παρασκευή

Πίνακας Περιεχομένων

Σχολεία : Νωρίς το απόγευμα σήμερα θα ξέρουμε ποια θα είναι κλειστά την Παρασκευή

Κλειστά παρέμειναν σήμερα, Πέμπτη, τα σχολεία σε Νέα Ιωνία και Ηράκλειο Αττικής, ενώ για το τι θα γίνει αύριο Παρασκευή, θα το μάθουμε νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Πατούλης στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου ορισμένα σχολεία της Βορειοανατολικής και της Δυτικής Αττικής.

Όπως είπε θα υπάρξει συνάντηση σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι με τους Δημάρχους της Αττικής και ακολούθως σήμερα νωρίς το απόγευμα θα υπάρξει σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής αναφορικά με το ποια θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, τις οποίες δημιουργεί η κακοκαιρία Φίλιππος.

Σχολεία

Για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς τόνισε πως θα αποφασίζουν οι Δήμοι και όχι η Περιφέρεια.

Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Αλέξανδρου Κόπτση, τηλεκπαίδευση θα πραγματοποείται στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε και εδώ

Διαβάστε επίσης στο zonews.gr – Δήμος Ηρακλείου Αττικής : Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση του «Φίλιππου»

Δήμος Ηρακλείου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU