Ζώδια από την Ντάλια – Σεπτέμβριος 2024: Παρθένοι χίλιες ευχές βρε! Άντε κι μαμά Σελήνη δεν θα σας αφήσει έτσι κι ας έχει έκλειψη.

Στην τελική ευθεία Κριοί
Η επιστροφή του πολλά βαρύ Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω με το καλημέρα του μήνα στις 02/09 σηματοδοτεί τα τελευταία χιλιόμετρα ενός ταξιδιού ζωής που ξεκίνησε το Ζώδιαμακρινό 2008.
Με την οριστική του πια εγκατάσταση στον Υδροχόο στις 19/11 φτάνει ο καιρός του θερίζειν τόσο στην επεισοδιακή σας καριέρα όσο και στην πολυτάραχη προσωπική σας ζωή.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή κάντε τις τελευταίες καίριες κινήσεις όπως: α) Προγραμματίστε ένα γερό τσεκ-απ και κάντε στον εαυτό σας δώρο μια εγγραφή σε γυμναστήριο (και πηγαίνετε εννοείτε), β) Διερευνήστε κάθε πιθανή ευκαιρία για επαγγελματική επέκταση και αύξηση των εισοδημάτων σας (η νέα Σελήνη στις 03/09 και όλη της η πορεία μέχρι να… γεμίσει είναι πολύ βοηθητική) και γ) Πείτε το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι. Βέβαια η κάπως στρυφνή Πανσέληνος/έκλειψη στους Ιχθείς στις 18/09 μάλλον προς το μεγάλο όχι σας πηγαίνει αλλά πώς αλλιώς θα ξεφορτωθείτε τα παλαιά βάρη και θα τρέξετε μπροστά;
(Secret Tip: Κι όταν λέμε μπροστά εννοούμε και ερωτικά. Αλλά δεν είναι ώρα για ανακοινώσεις!)

 

Νομοσχέδιο σκούπα Ταύροι
Μπορεί ο Ουρανός (ο γαλάζιος ουρανόοος) να βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας και να σας τσιγκλάει με απαιτήσεις του αλλά είστε πια μπαρουτοκαπνισμένοι.
ΖώδιαΣυνεχίζετε βέβαια και δεν είστε λάτρεις των αλλαγών αλλά μάθατε πλέον να είστε προσαρμοστικοί ή τουλάχιστον το παλεύετε αξιοπρεπώς. Στον ίδιο κύκλο σπουδών κι η επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω (03/09-19/11) σας καλεί να επιδείξετε ευελιξία στις νέες συνθήκες.
Με την προστατευτική ομπρέλα της νέας Σελήνης (αλλά και όλου αυτού του φεγγαριού) ξεφορτωθείτε βαρίδια του παρελθόντος, θέστε σαφή όρια και κυνηγήστε τις φιλοδοξίες σας. Όλα αυτά όμως χωρίς αγκάθια και κραυγές. Η Πανσέληνος/έκλειψη στους Ιχθείς στις 18/09 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μυστικά και ψέματα φίλων ή συνεργατών και να συμβάλλει στο ξεσκαρτάρισμα.
Οι σχέσεις που θα παραμείνουν θα σας προσφέρουν συντροφικότητα, στήριξη και σιγουριά, ό,τι πρέπει δηλαδή για το απαιτητικό σας πρόγραμμα από δω και μπρος.
(Τip and fit:Κι όχι λόγω απαιτητικού προγράμματος να το ρίξετε στα μεταμεσονύκτια γλυκάκια!)

 

Μπαμπά μην τρέχεις Δίδυμοι
Η μεταμόρφωσή σας σε αγχωμένη σβούρα μόνο γκρίνιες στο σπίτι θα φέρει και όχι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τις καμπάνες με το καλημέρα του μήνα τις χτυπούν και ο Ζώδιαανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο και ο Πλούτωνας που επιστρέφει στον Αιγόκερω.
Συγκεντρωθείτε και ακούστε τις. Μοιράστε τις δουλειές σοφά, τις προτεραιότητες σοφότερα και στην τελική ανάλυση πείτε και κάνα όχι. Έφυγε κι ο τσιτωμένος Άρης με τα ζόρια του από πάνω σας (ξου-ξου στον Καρκίνο), τώρα είναι η στιγμή.
Δώστε λίγο χρόνο στην οικογένεια και μη χάνετε πολύτιμες στιγμές που και τις μπαταρίες θα σας φορτίσουν και κίνητρο θα σας δώσουν και έμπνευση για νέα σχέδια και νέες προσεγγίσεις για να καλυτερέψετε τα οικονομικά σας και το επαγγελματικό σας στάτους.
Ολόκληρο το φεγγάρι του Σεπτέμβρη από τις 03/09 μέχρι και την Πανσέληνο/έκλειψη στις 18/09 έχει να σας καλεί να μελετήσετε το εξής απλό μάθημα: Η ισορροπία σε δουλειά και οικογένεια φέρνει την επιτυχία.
(Power of Love Tip: Ελάτε καλέ οι αδέσμευτοι μουρμούρες! Δεν θα μείνετε έτσι! Αλλά με τράτο κι εσείς γιατί έχετε και δουλειά το πρωί!)

 

Χωρίς φόβο αλλά με πάθος Καρκίνοι
Την όρεξη για ζωή σας ξυπνά ο Σεπτέμβριος και η νέα Σελήνη στο καλημέρα του μήνα (03/09). Θέλετε να τα ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να επικοινωνήσετε, να εκφραστείτε, να Ζώδιαδιεκδικήσετε τα ψηφιακά τετραγωνικά σας στο διαδίκτυο, να αδράξετε τη μέρα βρε παιδί μου, την κάθε μέρα!
Είστε έτοιμοι πλέον. Το 16χρονο ταξίδι του Πλούτωνα στον Αιγόκερω που σας έδωσε την πολύτιμη εμπειρία σε σχέσεις, συνεργασίες και τώρα με το τελευταίο πισωγύρισμα του (02/09 με 19/11) η καινούργια σας ζωή είναι εδώ.
Η δυναμικότητα και η ενέργεια για την κατάκτηση των νέων στόχων σας δεν θα λείψουν μιας κι από τις 4 του μήνα ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας. Βέβαια εδώ χρειάζεται και μια προσοχή μιας κι ο αψύς Άρης δίνει τα γκάζια αλλά δίνει και το άγχος και τα… νεύρα.
Μην ξεσπάτε στους γύρω σας και δη στην οικογένεια. Αξιοποιείστε την Πανσέληνο/έκλειψη (18/09) για κρυμμένες επαγγελματικές ευκαιρίες εκεί που δεν είχατε φανταστεί ό,τι υπάρχουν.
(Success Tip: Άντε κι από 23/09 Αφροδίτη στον Σκορπιό! Αρέσω παιδί μου αρέσω!)

 

Στροφή στην ποιότητα Λέοντες
Μετά από έναν αυγουστιάτικο Ερμή που σας ταρακούνησε αρκούντως σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις που εσείς εμπιστευόσασταν το μυαλό σας αρχίζει επιτέλους να Ζώδιακαθαρίζει και η θετική διάθεση να ζωγραφίζει ένα κάποιο χαμόγελο.
Δεν έχετε επανέλθει πλήρως αλλά είστε σε θέση να διεκδικήσετε μια καλύτερη δουλειά, μια καλύτερη συνεργασία, μια καλύτερη ζωή βρε αδελφές. Είναι και οι τελευταία επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω (03/09-19/11) που σας ωθούν σε μια ζωή που δεν είναι σπίτι-δουλειά-άγχος.
Το καινούργιο φεγγάρι βοηθά σ’ αυτό μιας και σας βγάζει απ’ το σπίτι και σας πριμοδοτεί με νέες γνωριμίες που και στα επαγγελματικά μπορεί να σας «μπουστάρουν» αλλά και όχι μόνο (if you know what I mean)!
Ο Άρης απ’ τον Καρκίνο (04/09) γίνεται βέβαια κάπως πιο νωθρός και παρασκηνιακός αλλά αν έχετε τον νου σας και κυρίως αν εσείς δεν εμπλακείτε σε δολοπλοκίες (που δεν το ‘χετε κιόλας) θα επιβιώσετε επαρκώς και αξιοπρεπώς
(Τip it to keep it: Προσοχή σε κάρτες, δάνεια, έξοδα γενικώς! Είτε με Πανσέληνο/έκλειψη (18/09) είτε όχι!)

 

Happy Birthday Παρθένοι
Χίλιες ευχές βρε! Άντε κι μαμά Σελήνη δεν θα σας αφήσει έτσι κι ας έχει έκλειψη. Ας τα πάρουμε απ΄ την αρχή. Με το καλημέρα του μήνα ο Ουρανός ανάδρομος απ’ τον Ταύρο Ζώδιααλλά και ο Πλούτωνας στα λημέρια (ξανά) του Αιγόκερω ζητούν από εσάς δυο πραγματάκια: Προσαρμοστικότητα (τη διαθέτετε) και αυτογνωσία (work in progress), να ξέρετε βρε παιδί τι θέλετε.
Το γενναιόδωρο νέο φεγγάρι στις 03/09 σας δίνει όλη τη θετική επιρροή για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας (επιρροή που κρατάει όλη τη χρονιά εφόσον «πέφτει» στην περίοδο των γενεθλίων).
Πάντα βέβαια κινώντας κι εσείς το χεράκι σας. Ο Άρης στον Καρκίνο (04/09) χαλαρώνει τα θερινά λουριά κι ανοίγει νέες διεξόδους στα επαγγελματικά/οικονομικά. Παίξτε το χαρτί της συλλογικής δουλειάς και δεν θα χάσετε.
Όσο για τον μπαμπούλα Πανσέληνο/έκλειψη στις 18/09 στον άξονα Παρθένος/Ιχθείς; Αστείο ποσόν. Κάνετε πράξη αποφάσεις που έχετε λάβει εδώ και πολύ καιρό (έστω κι αν είναι δύσκολες).
(Tip ‘πες τώρα!!!: Επί των επάλξεων στις 15/09, ανθίζει το λεφτόδεντρο. Be prepared!)

 

Κατασταλαγμένοι Ζυγοί
Μετά από 16 ολόκληρα χρόνια η βολιδοσκόπηση Πλούτωνα απ’ τον Αιγόκερω στον τομέα σπίτι, οικογένεια οδεύει προς ένα happy end σταθερότητας και σιγουριάς. Το Ζώδιατελευταίο πέρασμα του από τις 02/09 ως 19/11 απ’ αυτά τα λημέρια θα λύσει τους τελευταίους κόμπους, ή μάλλον θα σας βοηθήσει να τους λύσετε εσείς.
Η νέα Σελήνη στις 03/09 παρότι δεν θα έχει τα πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό άλλων ζωδίων ωστόσο θα σας ωθήσει σε σωστές επαγγελματικές κινήσεις ή στη σωστή φροντίδα του εαυτού σας, σωματικά και πνευματικά. Από κοντά κι ο Άρης στον φιλικό Καρκίνο απ’ τις 04/09 θα βοηθήσει να φανεί η δουλειά σας.
Ο Άρης όμως είναι και λίγο… νευρικός. Συγκρατηθείτε μπροστά στον διευθυντή ή και τον πατέρα σας. Ευτυχώς η πλανητάρχισσά σας Αφροδίτη μέχρι τις 23/09 θα σας οδηγήσει στις διπλωματικές οδούς.
Η ολίγον ομιχλώδης Πανσέληνος/έκλειψη στις 18/09 δεν θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα. Άσε που ξεκινάνε και τα γενέθλια σας στις 22, ποιος σας πιάνει!
(Tip and send: Αφήστε τα σπουδαία και την ανακοίνωσή τους για μετά τις 26/09 που θα ‘χετε τον Ερμή βοηθό στο ζώδιο σας!)

 

Ο καλύτερος εαυτός Σκορπιοί
Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο αλλά και την επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο καλημέρα του μήνα, είναι η ώρα των τελευταίων διορθωτικών κινήσεων για να Ζώδιαπεράσετε στο παρακάτω της ζωής που είναι φωτισμένο.
Καλείστε τώρα και μετά από ένα πολύ προσεκτικό φιλτράρισμα να κρατήσετε δίπλα σας συντρόφους, φίλους και συνεργάτες που αποδεδειγμένα σας κινητοποιούν το καλύτερο κομμάτι σας (και ανέχονται το δύσκολο χωρίς πολλά-πολλά).
Η νέα Σελήνη στις 03/09 πριμοδοτεί την επίτευξή των στόχων σας «πατώντας» ακριβώς σ’ αυτό το χρυσό εργαλείο της συλλογικής προσπάθειας και δουλειάς. Εξίσου υποστηρικτικός και ο Άρης περνώντας στον πολύ φίλο σας Καρκίνο στις 04/09 ενώ και η Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι και τις 23/09 σας δίνουν αντοχή και αισιοδοξία.
Λίγη προσοχή στις έριδες για να περάσετε τον κάβο της έκλειψης με Πανσέληνο στις 18/09. Άντε κι από τις 23 καλώς να δεχτείτε την Αφροδίτη και να καταπλήξετε τα πλήθη!
(Pay some respect Tip:Δείξτε τη δέουσα προσοχή και σεβασμό στο ένστικτό σας. Δεν σας απογοήτευσε ποτέ!)

 

Για δυνατούς λύτες Τοξότες
Με το καλωσόρισμα το Σεπτέμβρη κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο, ο Πλούτωνας στα παλιά του λημέρια στον Αιγόκερω κι εσείς στη Ζώδιαδουλειά χωρίς σταματημό. Σωστά; Μμμ… όχι ακριβώς.
Γιατί ναι μεν ο Πλούτωνας σας τσιγκλίζει τα θέματα καριέρας (επί 16 χρόνια) και τώρα που τελειώνει θέλετε να τρέξετε ακόμη πιο πολύ ακόμη πιο πολλά αλλά κι ο Ουρανός δεν αστειεύεται με τα θέματα φυσικής κατάστασης.
Αν βάλουμε στην εξίσωση και την νέα Σελήνη και όλο το φεγγάρι εν γένει που είναι στον τομέα καριέρα-οικογένεια κι απ’ τη μια οι ευθύνες αυξάνονται (και οι απολαβές κι η αναγνώριση δεν λέω) αλλά απ’ την άλλη πληθαίνουν και τα παράπονα της φαμίλιας γιατί έχει ξεχάσει τι χρώμα μάτια έχετε, δυσκολεύει η λύση.
Η δε Πανσέληνος/έκλειψη στις 18/09 έχει τάσης απογείωσης της σύγκρουσης των δυο πόλων. Ψυχραιμία. Μήνας είναι, θα περάσει.
(Μoney Money Money Tip:Φορολογικά, ανακαίνιση μπάνιου, φροντιστήρια… Να γι’ αυτό πρέπει να δουλεύει τόσες ώρες ο μπαμπάς! )

 

Καλώς τα Πλουτωνάκια τα ζουμπουρλούδικα Αιγόκεροι
Έχετε την τιμητική σας τον Σεπτέμβρη. Όλος ο ζωδιακός εκφράζει τον ενθουσιασμό του που ο Πλούτωνας σας επισκέπτεται από 02/09 ως 19/11 (ευτυχώς για στερνή φορά Ζώδιαεπόμενο ραντεβού σε 250 χρόνια!).
Σε αυτά 16ετές στο κέντρο της εσωτερικής σας γης ζήσατε βαθιά μεταμορφωτικές καταστάσεις και τώρα ο νέος σας σίγουρος λαμπερός εαυτός είναι έτοιμος και ενθουσιώδης για την καινούργια παρτίδα ζωής. Με τη νέα Σελήνη στις 03/09 ώρα να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να ασχοληθείτε μ’ αυτό που λαχταρά.
Χόκεϊ επί χόρτου; Ισπανικά; Βιοπληροφορική; Ό,τι θέτε, πειθαρχία και συνέπεια να ‘χετε… αλλά τι λέω; Τα ‘χετε από κούνια. Με τον Άρη από τις 04/09 στον Καρκίνο οι σχέσεις/συνεργασίες που ούτως ή άλλως είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας, απαιτούν μια έξτρα προσοχή στη διαχείριση, ειδικά αυτές που έρχονται από παλιά.
Η Πανσέληνος/έκλειψη στις 18/09 δεν θα σας αγγίξει ιδιαίτερα, μια ελαφριά ζαλάδα σαν 3-4 ποτηράκια ρακή (μαζεμένα).
(Tip SOS: Την ίδια μέρα (18/03) όμως λόγω αντίθεσης Ερμή-Κρόνου καλύτερα ν’ αποφύγετε τις πολλές-πολλές διαδρομές!)

 

Κάντε ένα Kit Kat Υδροχόοι
Με το καλημέρα του μήνα (02/09) ο πολλά βαρύς Πλούτωνας φεύγει από πάνω σας και επιστρέφει στον Αιγόκερω. Ουφ! Διάλειμμα. Καλά, όχι ό,τι κι από κει σας ήταν ευκολάκι Ζώδιαεδώ και 16 χρόνια.
Σασμό δεν είχε η βεντέτα με τα μέσα σας, με τα έξω σας, με τον κόσμο ολάκερο. Αλλά τώρα που τελειώνει η βεγγέρα του στις 19/11 άλλα κόλπα, Κι αν είναι να ΄ρθει κατά τα μέρη σας ξέρετε εσείς να τον κάνετε ζάφτι. Η βοηθητική νέα Σελήνη στις 03/09 ευνοεί τις καινούργιες αρχές απ’ όπου κι αν… προέρχονται.
Ιδιαιτέρως όμως θετική είναι σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σας και τις συν αυτώ διαδικασίες (συνεπικουρεί και ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο απ’ τις αρχές του μήνα).
Με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 04/09 εκμεταλλευτείτε την έξτρα ενέργεια, κυνηγήστε την επαγγελματική σας άνοδο αλλά μην αρπάζεστε για ψύλλου πήδημα με συνεργάτες ή (ακόμα χειρότερα) πελάτες. Προσοχή κοντά στην Πανσέληνο/έκλειψη (18/09) στο πορτοφόλι σας!
(Love Τip:Ραντεβού με τον έρωτα στις 15/09. Άχαστο! You’ ll thank me later!)

 

Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα Ιχθείς
Με το καλημέρα του μήνα ο Ουρανός ανάδρομος από τον Ταύρο σας καλεί να φιλτράρετε τις πολύ κοντινές σας σχέσεις για να ανακαλύψετε τι έχει μείνει.

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Από κοντά κι ο Πλούτων επιστρέφων (μέχρι τις 19/11) στον Αιγόκερω με καθρεφτάκι στα όνειρά σας να δει (ή να δείτε) ποια αναπνέουν ακόμα. Όνειρα και σχέσεις γενικώς στο στόχαστρο του μήνα με τη Σελήνη σε όλη της την πορεία να φωτίζει κάθε πτυχή.
Στην εκκίνησή της (03/09) μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή σχέση δείχνει καλοστέριωτη ενώ μια ήδη καλοστέριωτη, μπορεί να γίνει αορίστου, να κανει και μια πρόταση γάμου που λέει ο λόγος! Ο Άρης απ’ τον πολύ φίλο σας Καρκίνο στις 04/09 σας πριμοδοτεί με αυτοπεποίθηση και απήχηση στο διαδικτυακό (και μη) κοινό σας.
Όσο για την κακιά μάγισσα Πανσέληνο/έκλειψη στο ζώδιο σας (18/09) που όλοι σας έχουν τρομοκρατήσει; Έλα βρε παιδιά. Μεταβλητά ζώδια είστε, οι αλλαγές μπορεί να είναι αγχωτικές αλλά είναι στο παιχνίδι της ζωής, άσε που 9 στις 10 είναι για καλό!
(Tip ‘πες τώρα!!!: Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι 23/09, λύσεις στα οικονομικά! Αφροδίτη στον Σκορπιό από 23/09 λύσεις στα ερωτικά!)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU