Δήμος Ηρακλείου Αττικής: “Ταρτούφος του Μολιέρου από την Θεατρική Σκηνή για δύο Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου”

Με τον Ταρτούφο του Μολιέρου ανοίγει την φθινοπωρινή σεζόν των παραστάσεών της η ομάδα της Θεατρικής Σκηνής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Η παράσταση, που ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στα Ηράκλεια, το ετήσιο, πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου, επανέρχεται για δύο Σαββατοκύριακα, 12-13 και 19-20 Οκτωβρίου, στο θέατρο του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) με ώρα έναρξης στις 20.00 και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η σκηνοθεσία είναι του Λάζαρου Μπελίτση ο οποίος συνεχίζει στα βήματα της αείμνηστης Βάσως Παπαθεοδώρου – Μπελίτση, της οποίας το όνομα φέρει τα τελευταία χρόνια η Θεατρική Σκηνή. Τα σκηνικά είναι δημιουργίας του Γιάννη Γαμπαδάκη. Κοστούμια Μαργαρίτα Κονταίου, μουσική Βασίλης Μακρής, ηλεκτρονική επεξεργασία και μίξη, Ανδρέας Λίτσας, υποβολέας η Χρύσα Θωμά ενώ πιάνο παίζει κατά τη διάρκεια της παράστασης η Αριάνδη-Ολγα Βασιλειάδη.

Παίζουν: Λουίζα Μαρτινούτσι, Σοφία Θεοφυλάκη, Γιάννης Αναστασάκης, Γωγώ Τυρνάζη, Σοφία Κοτσάμπαση, Αιμιλία Σιούλη,  Άννα Καρκατζούλη, Ελευθερία Γιαννοπούλου, Ξανθίππη Παντελή, Γιώργος Κουτσογιαννάκης, Γιάννης Γαμπαδάκης, Αλεξάνδρα Χαβιαριοπούλου, Ευάγγελος Ξυδέας, Νάντια Στοϊλόφσκαγια, Φοίβος Διαμαντής.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU