ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας: «Το Συνέδριο να αποφασίσει για όλα – Όχι στον αποκλεισμό Κασσελάκη»

Κάθε προσπάθεια αποκλεισμού του υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, από τις διαδικασίες εκλογής Προέδρου καταδικάζει με απόφασή της η Γενική Συνέλευση της οργάνωσης των μελών του κόμματος στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με το ψήφισμα που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση που έγινε την περασμένη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία ζητά την διεξαγωγή του Συνεδρίου του κόμματος σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει ανακοινωθεί.

Επίσης σημειώνει ότι η προσπάθεια που γίνεται να αναδειχθεί η Κεντρική Επιτροπή ως το μοναδικό όργανο που θα αποφασίζει για τα πάντα, ακόμη και πάνω από το Συνέδριο του κόμματος, είναι και αντικαταστατική και αντιδημοκρατική.

Αναλυτικά ολόκληρο το ψήφισμα:

 ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

 Το Συνέδριο να αποφασίσει για όλα

«Η Οργάνωση Μελών Νέας Ιωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. καταδικάζει κάθε προσπάθεια αποκλεισμού του υποψήφιου Προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, από τις διαδικασίες εκλογής Προέδρου.

 

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει δημοκρατικά και ελεύθερα να κάνουν την επιλογή τους για τη θέση του Προέδρου του κόμματος, μακριά και έξω από μεθοδεύσεις που σκοπό έχουν να ακυρώσουν την έκφραση της βάσης του κόμματος.

 

Η προσπάθεια που γίνεται να αναδειχθεί η Κεντρική Επιτροπή ως το μοναδικό όργανο που θα αποφασίζει για τα πάντα, ακόμη και πάνω από το Συνέδριο του κόμματος, είναι και αντικαταστατική και αντιδημοκρατική.

 

Η Οργάνωση Μελών Νέας Ιωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. τάσσεται αναφανδόν υπέρ της διεξαγωγής του Συνεδρίου του κόμματος σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει ανακοινωθεί και στο οποίο Συνέδριο οι σύνεδροι θα αποφασίσουν για όλα τα ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και φυσικά μεταξύ άλλων, θα εγκρίνουν ή θα απορρίψουν τις υποψηφιότητες για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου, όπως ξεκάθαρα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος.

 

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα αποτελεί ξεκάθαρη αντιδημοκρατική εκτροπή».

Κάλεσμα υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη

Με ανακοίνωση της, η τοπική πρωτοβουλία μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, χαιρετίζει το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Ιωνίας, ενώ καλεί και σε συμμετοχή των μελών και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογικές διαδικασίες.

Όπως αναφέρουν «Καλούμε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. να γραφτούν μέλη του κόμματος για να συμμετέχουν τόσο στις διαδικασίες εκλογής συνέδρων, όσο και στις διαδικασίες εκλογής Προέδρου. Η εγγραφή γίνεται είτε στο isyriza.gr, είτε στις Οργανώσεις Μελών.

Καλούμε τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. να γραφτούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποστήριξης της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη στην διεύθυνση www.odikosmassyriza.gr και αν το επιθυμούν να γίνουν και εθελοντές της εκστρατείας του».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU