Ανακοίνωση Αγωνιστικής Πολιτιστικής Παρέμβασης Ιωνικού Συνδέσμου

Ανακοίνωση για την συγκρότηση του προεδρείου του νέου ΔΣ του Ιωνικού Συνδέσμου

Την Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2024, συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, που προέκυψε μετά την διενέργεια εκλογών από τις 28/1 έως και τις 31/1/2024, προκειμένου να ορίσει το προεδρείο του.

Όπως κάθε φορά, η παράταξή μας «Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση», πρότεινε το προεδρείο του συλλόγου να είναι αντιπροσωπευτικό και έτσι να καταλάβει την θέση του αντιπροέδρου.

Μια ξεκάθαρη πρόταση δηλαδή, που προάγει την δημοκρατία και το συλλογικό τρόπο δουλειάς μεταξύ των μελών κάθε συλλόγου, που δημιουργεί κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης, έχοντας ως μοναδικό στόχο και σκοπό την παραγωγή πολιτιστικού έργου, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, ως προσφορά σε ένα λαό, ο οποίος στις μέρες μας στερείται το αυτονόητο αγαθό του Πολιτισμού.

Για μια ακόμη φορά όμως, η πλειοψηφούσα παράταξη «ΠΑΝΙΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ», χωρίς καν να θέσει έστω και κάποια επίπλαστα επιχειρήματα (συνήθεια που είχε σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν), έτσι στα «μουγκά»… αρνήθηκε την πρόταση μας!!!

Για μια ακόμη φορά, εκπρόσωποι (παλαιότεροι και νεότεροι…) των πολιτικών χώρων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑΡ που εξελέγησαν με τον «ΠΑΝΙΩΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ», εν χορό, έστειλαν την  δημοκρατία στα σκουπίδια…

Η «Αγωνιστική Πολιτιστική Παρέμβαση» δεν πτοείται ούτε από αποκλεισμούς, ούτε από μεθοδεύσεις και… κουτοπονηριές της παράταξης «ΠΑΝΙΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ».

Εμείς όμως έχουμε αποδείξει ότι, από όποια θέση και αν βρισκόμαστε, όσες δυνάμεις και αν διαθέτουμε, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για έναν ΙΩΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο ύψος της Ιστορίας του και των αναγκών του λαού της Νέας Ιωνίας.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU