Πέτρος Αϊβάζης – Η βάση του ΠΑΣΟΚ μίλησε!

Η επανεκλογή του Πρόεδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι αναμφίβολα ένα γεγονός τεράστιας σημασίας για το μέλλον της Κεντροαριστεράς στη χώρα μας. Το καθαρό και ενωτικό μήνυμα του Πρόεδρου είχε μεγάλη απήχηση στη βάση της παράταξης, η πλειοψηφία της οποίας στήριξε την υποψηφιότητά του και το κυριότερο στήριξε την προοπτική του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση, με την άψογη και υποδειγματική διαδικασία των εκλογών για την ηγεσία , που μόλις έληξαν , διατηρήσαμε την συνεκτικότητα μας και αποκτήσαμε νέα δυναμική. Είμαστε ήδη δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις και  είναι θέμα χρόνου να κερδίσουμε την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αποτελούμε πλέον την δεύτερη πολιτική δύναμη στην χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στο προσκήνιο ως η μόνη βιώσιμη και υπεύθυνη εναλλακτική απέναντι σε μια δεξιά παράταξη, η οποία διολισθαίνει σε υπερσυντηρητικές και αυταρχικές πρακτικές δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο.

Οφείλουμε όλοι μαζί, το επόμενο διάστημα, να πάρουμε το Κόμμα στις πλάτες, να βγούμε στην κοινωνία, να κοινοποιήσουμε το πρόγραμμα μας και να δείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ έτοιμο να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες δίνοντας διέξοδο στην ελληνική κοινωνία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συμπυκνώνει στο πρόσωπό του αυτή την ελπίδα και είναι βαθιά μας πίστη ότι θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.

Η επομένη μέρα από τις εσωκομματικές εκλογές μάς βρίσκει όλους και όλες έτοιμους να αναλάβουμε την ευθύνη και αισιόδοξους για την κατάληξη της μάχης που έχει ήδη ξεκινήσει.

Της μάχης για να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

 

 

Πέτρος Αϊβάζης

Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κιναλ Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU