Πέτρος Αλέπης, υποψ.Δήμαρχος Ν.Ιωνίας: “Επιτελικό κράτος: Το πιο σύντομο ανέκδοτο…”

Δήλωση του Πέτρου Αλέπη, υποψήφιου δημάρχου Ν. Ιωνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Επιτελικό κράτος: Το πιο σύντομο ανέκδοτο…
Μεγάλη οργή προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Νέας Ιωνίας που, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την ΚΕΔΕ, καλεί τον Ιωνιώτικο λαό να σταματήσει την αλληλεγγύη προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας γιατί δεν προσπάθησε καν να βρει κάποιο τρόπο ώστε να φτάσει η βοήθεια στους πληγέντες.
Ντροπή!!!
Αφού το επιτελικό κράτος έπνιξε το λαό της Θεσσαλίας, τώρα δηλώνει ανίκανο να του δώσει ένα μπουκάλι νερό…
Όμως ο ίδιος ο λαός της Θεσσαλίας, κάνοντας πράξη το σύνθημα «ο λαός σώζει το λαό», με αυτοθυσία, με τα σωματεία και τους συλλόγους του, οργανώνει την αλληλεγγύη ώστε κανείς να μην μείνει αβοήθητος.
Επίσης, ο δήμος Πάτρας, όπου στην διοίκηση είναι η Λαϊκή Συσπείρωση, καθημερινά συνεχίζει να στέλνει τόνους αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας στον Θεσσαλικό κάμπο που το έχουν τόσο πολλή ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.
Στηρίζουμε έμπρακτα τα σωματεία και τους φορείς της πόλης μας όπως των οικοδόμων, των συνταξιούχων, των δασκάλων, τους πολλούς συλλόγους γονέων που συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και καθημερινά συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε κουβέρτες, εμφιαλωμένα νερά, συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση και είδη ατομικής υγιεινής στα γραφεία μας (Μεσολογγίου 48), όπου τα παραδίδουμε εν συνεχεία στους φορείς ώστε να φτάνουν γρήγορα στους πληγέντες.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU