Σε πολύ ζεστό κλίμα η πίτα της «Αλλαγής για τη Νέα Ιωνία» – Τιμήθηκαν Σαββιδάκης, Τσαρούχας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Κυριακή η παράταξη «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» με επικεφαλής τον Βασίλη Χριστοδούλου.

 

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση της παράταξης μετά τις εκλογές, στις οποίες κατέγραψε μία εξαιρετική επίδοση, αφού συμμετέχοντας για πρώτη φορά στις εκλογές κατέλαβε την 3η θέση με 15,96 % και εξέλεξε 4 δημοτικούς συμβούλους.

 

Στην εκδήλωση η δημοτική παράταξη τίμησε δύο εξαιρετικούς Ιωνιώτες καλλιτέχνες, τους Γιάννη Σαββιδάκη και Πασχάλη Τσαρούχα για την πολυετή συμβολή τους στον πολιτισμό, ενώ ο επικεφαλής της Βασίλης Χριστοδούλου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής).

 

Η παράταξη εξέδωσε ανακοίνωση όπου γίνεται αναφορά στους καλεσμένους και εκπρόσωπους φορέων. Αναλυτικά:

 

«Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, η Δημοτική Παράταξη Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της μεταξύ φίλων και μελών της που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου “ΑΣΤΕΡΑ”, με την ευλογία της από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ, παρόντων του Πανοσιολογιότατου πατέρα Επιφάνιου Αρβανίτη και του πατέρα Αυγουστίνου Βλάχου. Θερμές ευχαριστίες στον πατέρα Γεώργιο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας που έδωσε και φέτος το παρών στην εκδήλωσή μας.

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου, ο επικεφαλής της παράταξης κ. Βασίλης Χριστοδούλου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές της ΠΕΔΑ, και συγκεκριμένα στις 6 Φεβρουαρίου 2024.

 

Στη συνέχεια, σύσσωμη η δημοτική παράταξη τίμησε δύο εξαιρετικούς Ιωνιώτες καλλιτέχνες, τους κκ. Γιάννη Σαββιδάκη και Πασχάλη Τσαρούχα για την πολυετή συμβολή τους στον πολιτισμό. Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Παιδική Νεανική Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Νέας Ιωνίας και το Χορευτικό του Συλλόγου Νέας Ιωνίας “Η Σινώπη”, που μάγεψαν το κοινό και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα. Να τους ευχηθούμε πάντα επιτυχίες και σπουδαίο πολιτιστικό έργο στην πόλη μας.

 

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή αυτή και μας χάρισαν ευχές για το 2024 κόβοντας κομμάτι από την πίτα μας: τον δημοτικό σύμβουλο & εκπρόσωπο της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής”,  κ. Σπηλιωτόπουλο Βασίλη, τον  Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου Δήμου Γαλατσίου Αττικής, κ. Γιάννη Τακτικό,  τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, κ. Ζαλαγκούδη Δημήτρη, τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Παράταξης “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση” Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Ανδριέλο Γιώργο, το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ & Πρόεδρο του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ-ΥΠΠΟ, κ. Παπαγεωργόπουλο Γιάννη, το Μέλος του  Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ &  Πολιτευτή Βορείου Τομέα, κ. Ζαρκαδούλα Ρένια,  τον Αναπληρωτή Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά, κ. Παναγόπουλο Παναγιώτη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Αθήνας, κ. Κόκκαλη Ηλία, την εκπρόσωπο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Νέας Ιωνίας, κ. Αντωνίου Μαίρη, τον εκπρόσωπο της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας και Επίτιμο Πρόεδρο του Ιωνικού Συνδέσμου, κ. Κωστιδάκη Τάκη, την εκπρόσωπο του Τομέα Ισότητας ΠΑΣΟΚ και μέλος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας, κ. Μελέτη Βασιλική και τον αναπληρωτή Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας, κ. Κώστα Ρόδη.

 

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου, κ. Κοντίτσης Γιάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών, κ. Νουβέλογλου Γιώργος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη «Ο Ζέφυρος», κ. Αρώνη

 

Μαίρη, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας, κ. Παντελίδης Νίκος, η Γραμματέας της Ένωσης Μικρασιατών “Η Καππαδοκία”, κ. Κυριμλκόγλου Μαίρη και ο Πρόεδρος του Σωματείου Αναγέννησης Απόλλωνα Σμύρνης, κ. Κουρκουτάς Αριστογείτων. Το παρών έδωσαν επίσης η Γενική Γραμματέας Ομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδας, κ. Σίμου Νικολέτα, ο Γενικός Γραμματέας Καθαριστηρίων Ελλάδας, κ. Σκλήρης Γιώργος και ο Αντιπρόεδρος της Β’ Λαικής Αθηνών, κ. Μαστορίδης Βαγγέλης.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας που πάντα στέκονται αρωγοί σε κάθε μας εκδήλωση».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU