Η “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” για την παραίτηση του Γ.Γ. του δήμου Νέας Ιωνίας

Ανακοίνωση για την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του δήμου Νέας Ιωνίας εξέδωσε η παράταξη “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” με επικεφαλής τον Βασίλης Χριστοδούλου. Αναλυτικά: “Η διοίκηση Παναγιώτη Μανούρη διανύει μόλις τον έκτο μήνα της στο Δήμο Νέας Ιωνίας και μετά την παραίτηση του πρώτου σε σταυρούς, Αντιδημάρχου Οικονομικών και Αν. Δημάρχου, Μίλτου Καναβού στο τρίμηνο για «προσωπικούς λόγους», ήρθε τώρα και η παραίτηση του «εξ’ απορρήτων» του Δημάρχου, Βασίλη Αναλυτή, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, πάλι για «προσωπικούς λόγους».

Ο Βασίλης Αναλυτής δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Στενότατος συνεργάτης του Παναγιώτη Μανούρη εδώ και πολλά χρόνια, τόσο εντός όσο και εκτός Νέας Ιωνίας. Ο ίδιος ο Δήμαρχος τον χαρακτήριζε ως τον «εξ απορρήτων» του. Και τώρα παραιτείται και αυτός.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ουδέποτε στο παρελθόν τα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη μίας Δημοτικής Αρχής δεν παραιτήθηκαν στο εξάμηνο.. Μάλλον κάτι «σάπιο» υπάρχει στο Βασίλειο της Καρολίδου (εκεί έχει μεταφέρει το γραφείο Δημάρχου ο κ. Μανούρης για να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα του Δημαρχείου…)

Εμείς ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για αυτές τις παραιτήσεις και αναμένουμε και τις επόμενες, που θα είναι και αυτές για «προσωπικούς λόγους”

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU