Με μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση από το κοινό, ολοκληρώθηκαν στο Ηράκλειο Αττικής, οι παραστάσεις του έργου «Έτσι ξαφνικά», τρία μονόπρακτα των συγγραφέων Κώστα Μουρσελά και αδελφών Κιντερό σε σκηνοθεσία Αλέξη Παλαιολόγου από τη νέα θεατρική ομάδα ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ.
Μετά από έναν κύκλο εννέα παραστάσεων, η θεατρική ομάδα ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια αυτή, γεμίζοντας την ζεστή θεατρική αίθουσα του 1ου Βρεφονηπιακού σταθμού Ηρακλείου Αττικής και αγκαλιάζοντας το έργο από την πρώτη κιόλας μέρα.
Η παράσταση, που απέσπασε θετικότατες αναφορές και αποδοχή με ειλικρινή θετικά σχόλια, αποτέλεσε την πρώτη καλλιτεχνική δουλειά της νέας αυτής θεατρικής ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Όπως σημειώνουν οι συντελεστές “θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Ηρακλείου Νίκο Μπάμπαλο για την συμβολή του αλλά και την εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλο πολιτισμού και Δημοσίων σχέσεων Αντιδήμαρχο Κατερίνα Ζαγγανά για τη θερμή υποστήριξη και αποδοχή σε αυτή τη νέα θεατρική ομάδα μας, τους συνεργάτες, τους τεχνικούς και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγμάτωση αυτού του οράματος. Η αυλαία πέφτει για το «ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ», αλλά η προετοιμασία για τις επόμενες καλλιτεχνικές μας κινήσεις έχει ήδη ξεκινήσει”.
