Δήμος Νέας Ιωνίας – “Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Έρρικας Πρεζεράκου στο Δημαρχείο”

Η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κα. Έρρικα Πρεζεράκου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας και συζήτησε με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη ζητήματα που αφορούν την μεταφορά των μαθητών, τόσο στο  3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο, όσο και στο  Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Οι δυο τους μίλησαν  για την καθυστέρηση  που δημιουργήθηκε, λόγω του άγονου διαγωνισμού  της Περιφέρειας και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. Η Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε την επίσπευση των διαδικασιών.

Στη συνέχεια συζήτησαν το γεγονός, ότι παρότι ο Δήμος ήταν έτοιμος να συνεισφέρει  στο ενδιάμεσο διάστημα στη μεταφορά μαθητών, αυτό δεν ήταν επιτρεπτό από τις αρμόδιες αρχές, γιατί ο Δήμος δεν έχει αρμοδιότητα να εκτελεί μεταφορές εκτός των ορίων του.

Μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν και η συμβολή της  Αντιπεριφερειάρχη προς την κατεύθυνση του να φτιαχτεί ένα Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Μάλιστα ζήτησε από τον Δήμαρχο να επισκεφθεί το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στην Αλσούπολη, ώστε να δει από κοντά τα προβλήματα και τον μεγάλο αγώνα των εκπαιδευτικών κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU