Απινιδωτής στο 7ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας από δωρέα της Motor Oil Ελλάς

Θετικά ανταποκρίθηκε η Motor Oil Ελλάς, ανταποκρινόμενη στο σχετικό αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου. Ο απινιδωτής βρίσκεται ήδη εγκατεστημένος στο σχολείο, μετά από επίδειξη που έγινε από υπαλλήλους της εταιρείας που το προμήθευσε.

Αναφέρει σχετικά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου: «Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Αττικής, είχαμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα για τη νέα μας θητεία, την προμήθεια ενός φορητού αυτόματου απινιδωτή.

Η ύπαρξη μίας τέτοιας συσκευής στα σχολεία είναι απαραίτητη, σύμφωνα με όσα μας είχαν συμβουλεύσει οι ειδικοί από το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, που μας είχαν επισκεφτεί και μας μίλησαν λίγους μήνες πριν.

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως το αίτημά μας για χορηγία αυτόματου φορητού απινιδωτή για το σχολείο μας, έγινε αποδεκτό από την εταιρεία Motor Oil Ελλάς.

Την προηγούμενη μόλις εβδομάδα μας πληροφόρησαν για την θετική εξέλιξη του αιτήματος μας και ήδη ο απινιδωτής βρίσκεται εγκατεστημένος στο χώρο της εκπαιδευτικής μονάδας, μετά από επίδειξη που έγινε από υπαλλήλους της εταιρείας που το προμήθευσε.

Με το παρόν δελτίο τύπου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας αλλά και να ευχαριστήσουμε δημοσίως την εταιρεία Motor Oil Ελλάς, που μας χορήγησε αυτόν τον απαραίτητο εξοπλισμό στο σχολείο μας, που αυξάνει την ασφάλεια και θωρακίζει την υγεία των μαθητών μας, έναντι απρόοπτου συμβάντος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων”

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU