Νέα Ιωνία: Ανεξαρτητοποίηση Αποστολόπουλου από την παράταξη της Δ. Θωμαΐδου

Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» της πρώην Δημάρχου Ν.Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου, ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Αποστολόπουλος.

 

Ο κ.Αποστολόπουλος ως αιτία της ανεξαρτητοποίησης του αναφέρει την παρουσία της πρώην Δημάρχου στον χώρο διενέργειας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Κυριακή.

 

Αναλυτικά η επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

 

«Κε Πρόεδρε, με την παρούσα αναφορά μου σας γνωστοποιώ ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» με την οποία είχα συμπράξει σε κοινό ψηφοδέλτιο ως συνεργαζόμενος στις εκλογές της 8/10/2023.

 

Η διακοπή σύμπραξης και συνεργασίας κατέστη αναπόφευκτη μετά την προσωπική επιλογή της επικεφαλής της παράταξης κας Θωμαίδου, χωρίς προηγούμενη εξασφάλιση συναίνεσης όλης της Δημοτικής Ομάδος, να παραστεί κατά εντελώς εξωθεσμικό τρόπο στις αίθουσες διενέργειας  των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 14/4.

 

Η συνεργασία μας έως τώρα στη κοινή παράταξη, η οποία είχε βασισθεί μεταξύ άλλων και στο συγκριτικό πλεονέκτημα της ανεξαρτησίας από κόμματα εξουσίας, αίρεται από δικής μας πλευράς μετά την μονομερή απόφαση της επί κεφαλής της παράταξης, καθ’ όσον με τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης εκπέμπονται διαφορετικά μηνύματα από το αρχικώς συμφωνηθέν πλαίσιο κομματικής ανεξαρτησίας.

 

Στο εξής θα συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης «ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΙΩΝΙΑ», η οποία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε συμπράξει με τη παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ».

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU