«Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη» – Νίκος Μπάμπαλος – Για πρώτη φορά στο δημοτικό γήπεδο η παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων αυτήν τη Δευτέρα

Την επίσημη παρουσίαση των 70 πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» και θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, πραγματοποιεί ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 20.00 στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Πρασίνου Λόφου (σκεπαστό Αττικής οδού) – κάτι μάλιστα που γίνεται για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο.

Όπως αναφέρει η παράταξη «οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες είναι νυν δημοτικοί σύμβουλοι, Ηρακλειώτες και Ηρακλειώτισσες με εμπειρία στα δημοτικά πράγματα της πόλης όπως επίσης νέοι και νέες που για πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά».

Στο μήνυμα του ο ίδιος ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος τονίζει ότι «παρουσιάζουμε μια δυνατή ομάδα από όλες τις ηλικίες, τα επαγγέλματα και τους πολιτικούς χώρους. Πάντα χωρίς στεγανά και ως μόνο κριτήριο την αγάπη για την πόλη μας και τη διάθεση για προσφορά. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τον συνδυασμό που έχουμε διαμορφώσει και ανυπομονώ να παρουσιάσω τους συνεργάτες μου, παλιούς και νέους, και σε εσάς».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU