Έκθεση «Ηρακλειωτών Καλλιτεχνών» στη «Βίλλα Στέλλα», το τριήμερο 20-21 & 22 Δεκεμβρίου

Η «Βίλλα Στέλλα», ανοίγει και φέτος τις πόρτες της για να υποδεχθεί την έκθεση «Ηρακλειωτών Καλλιτεχνών», το τριήμερο 20-21 & 22 Δεκεμβρίου, στη συμβολή των Οδών Σοφίας και Γαλλήνης.

Πρόκειται για το γνωστό σε όλους μας «Bazaar» το οποίο και φέτος υποστηρίζεται από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων για να αποκτήσουμε σε καθαρά συμβολικές τιμές, ιδιαίτερα αντικείμενα και στολίδια για τον προσωπικό και επαγγελματικό μας χώρο, αλλά και να ανταλλάξουμε δώρα με τους αγαπημένους μας.

Χειροποίητα πλεκτά που συνδυάζουν το βαμβακερό νήμα και τις Χάντρες. Ημιπολύτιμες πέτρες. Πέρλες. Δημιουργίες σε επίχρυσο και ασήμι. Πλεκτά γούρια. Τσάντες ώμου και χειρός. Μπρελόκ. Πορτατίφ από καλαπόδια. Ζωγραφιές και εικαστικές δημιουργίες πάνω σε ξύλο και πέτρα. Προτάσεις με μεράκι, πρωτότυπο σχεδιασμό και αισθητική για γυναίκες που «μάχονται» μέσα στους απαιτητικούς και εναλλασσόμενους ρόλους της καθημερινότητας.

Συντονιστικό ρόλο στην ομάδα «Ηρακλειωτών Καλλιτεχνών» έχει η Όλγα Φουρνάρου. Η Όλγα είναι γέννημα και θρέμμα του Ηρακλείου Αττικής. Είναι απόφοιτός του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Διακρίνεται για την ευαισθησία της σε σχέση με τα πολιτιστικά δρώμενα. «Παντρεύει» το νήμα με το ξύλο. Την πέτρα με το σύρμα και τις χάντρες και προτείνει στο κοινό μοναδικά κομμάτια για διακόσμηση.

Την ομάδα που θα γεμίσει με τις δημιουργίες της τη «Βίλλα Στέλλα», το τριήμερο 20-21 & 22 Δεκεμβρίου, συναποτελούν οι : Αλέκα Πάκου. Βιβή Πετρέλη. Κατερίνα Στεργίου. Απόστολος Κωνσταντινιδής. Βασιλική Ιωσηφίδου. Σμαράγδα Μοσχοπούλου. Αλέκος Καρούσης. Φανή Κολέτσα. Μαρία Ζαφειροπούλου. Δήμητρα Τζιάνου.  ενώ αναμένεται να υπάρχουν προτάσεις για μόδα από το work room “Fashion By Elena”.

Ξεχωριστή θέση στο φετινό εορταστικό Bazaar στη «Βίλλα Στέλλα» πρόκειται να έχουν τα λογοτεχνικά βιβλία τα οποία θα διατεθούν ως μια ειδικά διαμορφωμένη προσφορά της «Λέσχης Αναγνωστών» και των μελών και φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου Αττικής.

Μετά από κοινή επιθυμία όλων των καλλιτεχνών που πλαισιώνουν τη φετινή διοργάνωση, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Σωματείου Παιδιών με Νοητική Υστέρηση και Αναπηρία « Η Αλκυόνη» το οποίο εδρεύει στο Ηράκλειο Αττικής από το 2005.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU