Βόλος – Μπορεί να γίνει ο Μπέος πιο τραμπούκος και πιο χυδαίος; (spoiler: Δύσκολα)

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι Δήμαρχος στον Βόλο από το 2014, δηλαδή 10 ολόκληρα χρόνια κυρίως με τη στήριξη των ψηφοφόρων της Ν.Δ. Η πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο μυρίζει νυχτολούλουδο και μύρο. Πέρσι ο Βόλος κόντεψε να διαλυθεί από τις πλημμύρες και αυτό που ήξερε να κάνει ήταν να βγει στο δρόμο και να λέει στους οδηγούς «που πάτε, θα πνιγείτε». Στη συνέχεια μοίραζε ο ίδιος νερά στους πολίτες.

Φέτος, με αφορμή το φαινόμενο με τα νεκρά ψάρια, ήξερε να κατηγορήσει του πάντες, ακόμη και τον… Στέφανο Κασσελάκη, αφήνοντας φυσικά εκτός ευθυνών τόσο τον εαυτό του, όσο και τον επί 12 χρόνια, πρώην πλέον, Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Διότι όλοι γνωρίζουν ότι αποτελεσματικός Δήμαρχος στην αντιπλημμυρική προστασία είναι αυτός που φωνάζει στους οδηγούς «που πάτε», αυτός που μετά την καταστροφή μοιράζει εμφιαλωμένα νερά και αυτός που κατηγορεί όλους τους άλλους. Το ότι είναι 10 χρόνια Δήμαρχος με τις ανάλογες ευθύνες είναι μία λεπτομέρεια.

Τον ψηφίζουν οι Βολιώτες. Να τον χαίρονται. Προφανώς είναι ικανοποιημένοι με την χυδαιότητα και τον τραμπουκισμό του, χαρακτηριστικά που προκαλούν ενίοτε και ενθουσιασμό («Τέτοιοι χρειάζονται»), ωστόσο αποδεικνύονται ιδιαίτερα άχρηστα απέναντι στις πλημμύρες ή σε άλλες πολύ σοβαρές καταστάσεις που μπορεί να έρθει αντιμέτωπη μία πόλη.

Έτσι είναι. Σε κάνει υπερήφανο ο Δήμαρχός σου επειδή θέλει να τους πλακώσει όλους στους ξύλο, αλλά πάρε τώρα και μια πλημμύρα που καταστρέφει τη μισή πόλη για να έχεις. Ότι ψηφίζεις, παίρνεις.

Προχθές προέτρεψε τους επαγγελματίες που έλαβαν «μπιλιετάκια» από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) για να πληρώσουν τις οφειλές τους για τα τραπεζοκαθίσματα «να οργανωθούν» και αν δεν διαγραφούν τα πρόστιμα «να μαυρίσουν στον ξύλο» του υπαλλήλους του ΟΛΒ.

Επίσης ο δημαρχό-μάγκας από τον Βόλο αποκάλεσε τον Περιφερειάρχη που ανέλαβε πέρσι μετά τις καταστροφές, τον Δημήτρη Κουρέτα, «νούμερο», «πολιτικό απατεώνα», «νεκροθάφτη ψαριών» και «πατρινιά».

Πρώτος στη χυδαιότητα, πρώτος στους τραμπουκισμούς, πρώτος στο να λέει στους οδηγούς να προσέχουν να μην πνιγούν, πρώτος στο να μοιράζει εμφιαλωμένα νερά, κατεστραμμένος ο Βόλος εδώ και έναν χρόνο. Κοίτα κάτι πράγματα τώρα – ο «καλά τους τα λέει» είναι και ολίγον ανίκανος Δήμαρχος. Ε, δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU