Δέσποινα Θωμαϊδου, Δήμαρχος Ν.Ιωνίας: “Έχασα έναν πολύτιμο φίλο αδελφό”

Τον Γιάννη Ιωάννου αποχαιρέτησε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαϊδου με ένα μήνυμά της στο facebook:

Με οδύνη ανακοινώνουμε την απώλεια του Γιάννη Ιωάννου, Γυμνασιάρχη κ Δημοτικού Συμβούλου, Πρόεδρου Οργανισμού Πολιτισμού,Άθλησης κ Νεολαίας του Δήμου μας (ΟΠΑΝ). Ο Γιάννης μας διακρίθηκε για το Ήθος, την Αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα την Ανθρωπιά. Πάντα μπροστάρης, πάντα δυναμικός, πάντα ευγενής. Η παρακαταθήκη του ανεκτίμητη. Θα συνεχίσουμε όλες και όλοι μαζί στο κοινό δρόμο που χαράξαμε ως Δύναμη Προοπτικής. Σε ό,τι με αφορά έχασα έναν πολύτιμο φίλο αδελφό σήμερα Παγκόσμια Ημέρα της Φιλίας.

Γιάννη μου..
Λατρεμένε μου.
Καλό παράδεισο!

Ανακοίνωση εξέδωσε και η παράταξη της δημοτικής αρχής, “Δύναμη Προοπτικής”:

Η παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» πενθεί για τον πρόωρο χαμό του εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου, φίλου και συνοδοιπόρου Γιάννη Ιωάννου του οποίου η είδηση της απώλειας βύθισε σε πένθος την κοινωνία μας.
Ο Γιάννης Ιωάννου διετελούσε Γυμνασιάρχης και Πρόεδρος του ΟΠΑΝ ως Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής μας. Υπηρέτησε, επί σειρά ετών, με υποδειγματική τιμιότητα, εντιμότητα, ακεραιότητα, συνέπεια και σεβασμό τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Αυτοδιοίκηση της Νέας Ιωνίας, όπου διακρίθηκε για το υψηλό αίσθημα ήθους, ευθύνης και καθήκοντος σε κάθε του ενασχόληση.
Η αγάπη του για την πόλη μας, ήταν βαθιά, ανιδιοτελής και δημιουργική, μέχρι το τέλος.
Η οικογένεια της παράταξής μας, δεν αποχαιρετά μόνο έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά και έναν πολύτιμο φίλο. Ένα φίλο καρδιάς!
Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην σύζυγό του Γωγώ και στις κόρες του Χαρά και Κωνσταντίνα.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU