Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ – ΕΛΕΠΑ – Δ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής για την κινητοποίηση στην ΔΕΗ για την διακοπή ρεύματος σε οικογένεια στη Ν.Ιωνία

ΔΣ του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑ στα Β/Δ

Συνάδελφοι,  συναδέλφισσες, συμμετέχουμε όλες και  όλοι την Πέμπτη 26 Γενάρη,   στις 9πμ,  στη ΔΕΗ στην οδό Γαλατσίου 3, στην μεγάλη κινητοποίηση που διοργανώνουν τα σωματεία και οι μαζικοί φορείς της Νέας Ιωνίας.

Για ακόμα μια φορά η ΔΕΗ προχωράει σε απαράδεχτες πρακτικές κόβοντας το ρεύμα σε μια γυναίκα άνεργη με παιδί ΑΜΕΑ στη Νέα Ιωνία , απαιτώντας μάλιστα από εκείνη  να καταβάλει υπέρογκο ποσό προκειμένου να διακανονιστεί η οφειλή της.  Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες που αναγκάζουν το 2023 οικογένειες να ζουν στα σκοτάδια και στο κρύο. Κανένας μόνος του απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Όλοι στην κινητοποίηση!!!

 

Δ’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

http://d-elmeanatt.blogspot.gr – Νέα Ιωνία, 24-1-2023 – Όλοι στην κινητοποίηση την Πέμπτη 26/1 στις 9:00 π.μ. στον ΔΕΔΔΗΕ (Λ. Γαλατσίου 3)

Κανένας μόνος απέναντι στην πολιτική που αφήνει το λαό στο σκοτάδι και στο κρύο!!

Η Δ’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής ενημερώθηκε σχετικά με τη διακοπή ρεύματος σε γυναίκα άνεργη με παιδί ΑμεΑ στη Νέα Ιωνία. Ζητούν υπέρογκο ποσό για τον διακανονισμό της οφειλής καταδικάζοντας την οικογένεια στο κρύο και το σκοτάδι.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων αφού με τις πολιτικές που εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια καταδικάζουν το λαό να ξεπαγιάσει στη βαρυχειμωνιά και στο σκοτάδι.

Συμμετέχουμε κι εμείς στην κινητοποίηση των σωματείων και των μαζικών φορέων της Νέας Ιωνίας, Πέμπτη 26 του Γενάρη στις 9 το πρωί στον ΔΕΔΔΗΕ – Λ. Γαλατσίου 3, ώστε  να σταθούμε στο πλευρό της οικογένειας και να εναντιωθούμε στην ενεργειακή φτώχεια που έχουν καταδικάσει το λαό μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

ΡΕΥΜΑ ΦΤΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

 

Ανακοίνωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ – Παράρτημα Νέας Ιωνίας:

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU