Δημιουργία Αλληλεγγύη Ν.Ιωνίας: Ερώτηση για το ενδεχόμενο πρωτοβουλίας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Παρακαλούμε πολύ να μας πληροφορήσετε εάν έχει γίνει οποιαδήποτε ενέργεια από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας σχετικά με την συλλογή βοήθειας, που θα σταλεί μέσω της Κ.Ε.Δ.Ε, προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε από  την  Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας να αναλάβει άμεσα  αυτή την πρωτοβουλία επειδή αναγκαζόμαστε να καθοδηγούμε τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας προς τον γειτονικό Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας , ο οποίος έπραξε μετά από συνεννόηση με τις παρατάξεις του Δήμου, τα δέοντα.

 

Κάτι ανάλογο θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει κατόπιν επικοινωνίας της Δημάρχου με τους Επικεφαλής των παρατάξεων κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα  . Σε κάθε περίπτωση  έστω και καθυστερημένα εμείς θα συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια.

 

 «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

Μανούρης Παναγιώτης, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος, Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία, Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Αγγελακοπούλου Αναστασία, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία Ελισάβετ, Τσομπανίδου Γεωργία. Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Παπαηλιοπούλου

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU