Οι «Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο», το κόμμα του οποίου είναι επικεφαλής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνομιλούν με τους φιλόζωους στη Νέα Ιωνία, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Νέα Ιωνία), στις 6:30’ μμ.
Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Έχουμε την έγνοια τους».
Το θέμα της περιστρέφεται γύρω από την Ευζωία των Ζώων.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παπαγιώτης Μανούρης, καθώς και η Αντιπρόεδρος με τον Διευθυντή των «Δημοκρατών» Μυρτώ Κοροβέση και Δημήτρη Αγανίδη, αντίστοιχα.
Εισηγήτρια η Δρ. Κατερίνα Λουκάκη, συντονίστρια του Τομέα Ευζωίας των Ζώων, του κόμματος του οποίου ηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ομιλητές από τη Νέα Ιωνία:
•Αργυρόπουλος Νίκος, Αντιδήμαρχος Φιλοζωικής Πολιτικής.
•Δέσποινα Θωμαϊδου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής».
•Νικολέτα Σίμου, αρμόδια σε θέματα Φιλοζωίας της Δημοτικής Παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία», γραμματέας της Συνομοσπονδίας Φιλοζωικών Σωματείων.
•Χρήστος Κανλής, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία».
•Θεμιστοκλής Ιωάννου, γραμματέας της Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας (ΦΕΝΙ).
•Επαγγελματίες του Τομέα Φιλοζωίας.
•Εθελοντές με σχετική δράση στις γειτονιές..
Θα ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση και κεράσματα.
Διοργανωτής: Δημοτική Οργάνωση Νέας Ιωνίας ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΠΚ.
