Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Χριστουγεννιάτικος αγώνας μπάσκετ ανάμεσα σε παλιές δόξες της Εθνικής και τους παλαίμαχους του Ηρακλείου Αττικής

Χριστουγεννιάτικο καλάθι… αγάπης για τα παιδιά των Χωριών SOS βάζουν οι Ηρακλειώτες. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης και την Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν αγώνα μπάσκετ το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη (Ζεφύρου 21). Παλιές δόξες της Εθνικής Ομάδας αναμετρούνται με τους παλαίμαχους του Ηρακλείου σε έναν αγώνα που ως στόχο έχει να μαζευτούν προϊόντα που θα ενισχύσουν τα Παιδικά Χωριά SOS. Για αυτό, αντί εισιτηρίου οι θεατές προαιρετικά μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αλλά και παιδικά παιχνίδια, ρούχα κτλ.

Πριν την έναρξη του κυρίως αγώνα, θα παίξουν σε φιλική αναμέτρηση τα τμήματα των Ακαδημιών της ομάδας του Τυφώνα. Στο ημίχρονο ο Σύλλογος Κουνγκ Φου της πόλης θα παρουσιάσει ένα μοναδικό θέαμα από επιδείξεις. Τον αγώνα υποστηρίζει το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

«Σας καλώ να θαυμάσουμε μαζί τις παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ, που έφεραν τόσες επιτυχίες στη χώρα μας κάνοντάς μας υπερήφανους, και παράλληλα να υποστηρίξουμε τα παιδιά των Χωριών SOS. Αυτά τα Χριστούγεννα ας μοιράσουμε αγάπη, ας περάσουμε όμορφες στιγμές στην πόλη μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU