Δήμος Νέας Ιωνίας: Γέμισε με χρώματα και άνθη από τη Νέα Ιωνία το Instagram

Με δεκάδες συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram του Δήμου Νέας Ιωνίας με χρήστες της εφαρμογής, κάθε ηλικίας, να «ανεβάζουν» όμορφα και ανθισμένα σημεία από διάφορες γειτονιές της πόλης.

Η νικήτρια του διαγωνισμού Αμαλία Κασμιρίδου (@kas.amalia) παρέλαβε από τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου ένα tablet προσφορά του skroutz.gr , ενώ η κορυφαία δεκάδα συμμετεχόντων του διαγωνισμού έλαβαν τιμητικό έπαινο.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε μια προσπάθεια του Δήμου, με στόχο την ενθάρρυνση των πολιτών να περπατήσουν στην πόλη, να καλλιεργήσουν τον σεβασμό προς τον δημόσιο χώρο, αλλά και να έρθουν σε επαφή με το φυσικό στοιχείο της Νέας Ιωνίας.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αφού συνεχάρη τη νικήτρια για τις όμορφες εικόνες και τη διάκρισή της, σημείωσε: «Αισθανόμαστε ικανοποίηση βλέποντας νέους της Νέας Ιωνίας να αγαπούν τη Νέα Ιωνία και να εμπνέονται από τις γειτονιές της, καθώς και να συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις του Δήμου μας. Η θερμή ανταπόκρισή τους, μας προτρέπει να προγραμματίσουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες προκειμένου να δώσουμε ένα βήμα έκφρασης στη νεολαία μας, να παροτρύνουμε νέες και νέους να έρθουν κοντά στο φυσικό στοιχείο της πόλης, ακόμη και να ενθαρρύνουμε με την ενεργοποίησή τους να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική κοινωνία και τους θεσμούς της».

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU