Δήμος Νέας Ιωνίας: Ριζική αναβάθμιση σε αθλητικούς χώρους στην Καλογρέζα και στον Περισσό

Σε εξέλιξη βρίσκονται εντατικές εργασίες επισκευών και συντήρησης σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Νέας Ιωνίας με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, την εξοικονόμηση πόρων και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

 

Συγκεκριμένα, οι εργασίες πραγματοποιούνται στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης της Ευαγγελίστριας επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλογρέζα που υπέστησαν ολική καταστροφή από ανεμοστρόβιλο και στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στην οδό Δεμιρδεσίου στον Περισσό.

 

Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν την ελαστικοποίηση των γηπέδων, την αντικατάσταση μπασκετών, την αντικατάσταση της περιμετρικής περίφραξης, τους χρωματισμούς κερκίδων και περιμετρικών τοιχίων στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης στην Καλογρέζα, καθώς την τοποθέτηση εστιών και νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Περισσό.

Με την ανακατασκευή των συγκεκριμένων αθλητικών χώρων και σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των γηπέδων Αγίου Γεωργίου (Νέα Ιωνία), Μακελαράκη (Περισσός), Τήνου (Αλσούπολη), του κλειστού (Κάλβου) και την αναβάθμιση του φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο και στο κλειστό στα Πευκάκια, ολοκληρώνεται μια μεγάλης έκτασης προσπάθεια ριζικής αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος κυρίως της αθλούμενης νεολαίας της Νέας Ιωνίας.

 

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας και αλλάζουμε την εικόνα των αθλητικών χώρων της Νέας Ιωνίας μας. Εκσυγχρονίζουμε και αναβαθμίζουμε κάθε γήπεδο, σε κάθε γειτονιά, ενθαρρύνοντας την αθλητική δραστηριότητα σε σύγχρονους, ελκυστικούς και ασφαλείς αθλητικούς χώρους για τους αθλούμενους, τα αθλητικά σωματεία και όλους τους πολίτες. Οφείλουμε με αίσθημα ατομικής ευθύνης, να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε τη δημόσια περιουσία, προκειμένου να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τους πνεύμονες αθλητισμού της πόλης μας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU