Νέα Ιωνία: Πώς σχετίζεται ο αδερφός του υδραυλικού που σκοτώθηκε με την υπόθεση

Πηγή: in.gr – Μετά το βίντεο ντοκουμέντο (δείτε ΕΔΩ) από τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία αλλά και τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ξετυλίγεται ακόμα περισσότερο το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», ο αδερφός του θύματος γνωριζόταν με το άτομο που μπήκε στην καφετέρια και άρχισε να μιλάει με τα μέλη της συμμορίας στα αλβανικά..

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγγενής του 37χρονου είχε ποινικές εμπλοκές και εχθρότητες με τη συγκεκριμένη συμμορία, ενώ το θύμα δεν είχε καμία σχέση με ποινικά ζητήματα.

«Δεν σας είπα όλη την αλήθεια, φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σημειώνεται ότι αρχικά ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε υποστηρίξει ότι οι κάμερες δεν λειτουργούσαν, επομένως δεν έχει καταγραφεί υλικό από τη στιγμή της επίθεσης. Σε δεύτερη κατάθεσή του, όμως, παραδέχθηκε ότι οι κάμερες είχαν καταγράψει τη σκηνή και το υλικό παραδόθηκε στις Αρχές.

Όπως είπε ο ίδιος στο Live News, τον είχε κυριέψει ο φόβος για εκδικητική ενέργεια σε βάρος της οικογένειάς του και είχε αρνηθεί την ύπαρξή του, καθώς το βίντεο αποτυπώνει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης και τους δράστες.

«Δεν σας είπα όλη την αλήθεια. Πραγματικά φοβάμαι για τη ζωή μου, γιατί δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Δεν θέλω να μπλέξω χωρίς να φταίω», δήλωσε.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU