Καταγγελία της «Δύναμης Προοπτικής» Νέας Ιωνίας – Μομφή κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε καταγγελία για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε η ελάσσονα αντιπολίτευση της Νέας Ιωνίας η «Δύναμη Προοπτικής» με επικεφαλής την πρώην Δήμαρχο Δέσποινα Θωμαΐδου, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα προχωρήσει σε πρόταση μομφής εναντίον του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της στις «22/05/2024 στις 10:51 π.μ. στέλνει ο κ. Αναμουρλόγλου πρόσκληση για έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς για τις εγγραφές στο ΚΕΒΡΕΦΟ για να απαντήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ως τις 12 π.μ. Στέλνει την πρόσκληση ο Πρόεδρος χωρίς την εισήγηση. Ανικανότητα; Αλαζονεία; Αυταρχισμός; Προχειρότητα; Είναι όλα μαζί!

Στην πρόσκληση αναφέρει τέσσερα θέματα και η εισήγηση αναφέρεται μόνο σε ένα. Το κατεπείγον της συνεδρίασης τι αιτιολογεί λόγω της κατάργησης των Νομικών Προσώπων.

Όλοι γνωρίζουμε από τον Νοέμβριο του 2023 την οριστική κατάργηση τους. Ορίστηκε Αντιδήμαρχος εκεί ο κ. Σκευοφύλακας. Γιατί τόσον καιρό ο Αντιδήμαρχος δεν ασχολήθηκε; Η ανικανότητα, η αδιαφορία δικαιολογούν το κατεπείγον;

Ως πότε θα εμπαίζετε τους Δημοτικούς Συμβούλους κύριοι Πρόεδροι. Ο κ. Αναμουρλόγλου ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης έπαιρνε αυθαίρετα το λόγο και ασχημονούσε.

Τώρα θα άλλαζε ο χαρακτήρας του;

Είναι καιρός η αντιπολίτευση συνολικά να πάρει θέση. Ήρθε ο καιρός να καταθέσουμε θέμα μομφής κατά του Προέδρου που δεν τηρεί τον θεσμικό του ρόλο και δεν σέβεται τους Δημοτικούς Συμβούλους!».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU