Με την “Ελευθερούπολη” συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Τα μεγάλα προβλήματα των αθλητικών υποδομών αναδείχτηκαν στην συνάντηση των κομματικών οργανώσεων Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ, με το Δ.Σ. της Α.Ε. Ελευθερούπολης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα σημειώνεται πως «στο φιλόξενο χώρο των γραφείων της Α.Ε. Ελευθερούπολης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας των Κομματικών Οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ αποτελούμενη από τον Κώστα Κατιμερτζόγλου, δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, τον Θεοδόση Σπυράτο, εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην δημοτική επιτροπή αθλητισμού της Ν. Ιωνίας και τον Μιχάλη Χασιώτη, στέλεχος της Τ.Ο. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ, και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην συζήτηση αναδείχτηκαν τα πολύ σοβαρά προβλήματα των αθλητικών υποδομών του δημοτικού σταδίου της Ν. Ιωνίας αλλά και οι μεγάλες ελλείψεις σε αθλητικές υποδομές σε όλη την πόλη, καθώς και την ανάγκη δημιουργίας νέων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων αλλά και του λαού και της νεολαίας της Ν. Ιωνίας που βρίσκει διέξοδο στον αθλητισμό.

Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη οι τελευταίοι ελεύθεροι χώροι στην περιοχή να αξιοποιηθούν για την δημιουργία αθλητικών και άλλων υποδομών που θα ικανοποιούν τις ανάγκες του λαού της περιοχής και όχι να παραδίδονται σε ξένα προς το λαό συμφέροντα, με χαρακτηριστικό τελευταίο παράδειγμα την επικείμενη μετεγκατάσταση του καζίνου της Πάρνηθας στο κτήμα Δηλαβέρη, στα σύνορα των δήμων Αμαρουσίου και Ν. Ιωνίας.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ευχαρίστησαν το ΚΚΕ που σταθερά βρίσκεται στο πλευρό τους αλλά και όλων των ερασιτεχνικών συλλόγων της Ν. Ιωνίας στηρίζοντας τις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Ολοκληρώνοντας, τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ αφού έδωσαν στα μέλη του συλλόγου τα υλικά του Κόμματος για τις Ευρωεκλογές, δεσμεύτηκαν ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να αναδεικνύει και να διεκδικεί λύσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικοί αθλητικοί σύλλογοι της Ν. Ιωνίας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU