Εν Κινήσει – Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Εν Κινήσει – Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβαν στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διεξήχθη στη Λάρισα, οι αθλήτριες του συλλόγου Εν Κινήσει της Νέας Ιωνίας, Ηλιάνα Ράπτη, Ζωή Ζορμπά, Μαριλένα Δέσποινα Γραμματικού και Μαρία Ανδρεάδη  στο short program της κατηγορίας τους.

Εν Κινήσει
Στιγμιότυπα από την παρουσία του συλλόγου Εν Κινήσει στους αγώνες
Εν Κινήσει
Στιγμιότυπα από την παρουσία του συλλόγου Εν Κινήσει στους αγώνες
Εν Κινήσει
Στιγμιότυπα από την παρουσία του συλλόγου Εν Κινήσει στους αγώνες
Εν Κινήσει
Στιγμιότυπα από την παρουσία του συλλόγου Εν Κινήσει στους αγώνες
Εν Κινήσει
Στιγμιότυπα από την παρουσία του συλλόγου Εν Κινήσει στους αγώνες

Οι αθλήτριες του αγωνίστηκαν ανάμεσα σε 30 ομάδες και 300 αθλήτριες και σε ανακοίνωση του ο σύλλογος Εν Κινη΄σει δίνει πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριές τους.

Δείτε και εδώ την ανάρτηση από το σύλλογο Εν Κινήσει

Διαβάστε και εδώ:

Νέα Ιωνία: Η συμμετοχή του Γυμναστικού Ομίλου « Εν Κινήσει » στους Περιφερειακούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η συμμετοχή του Γυμναστικού Ομίλου Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει» στους Περιφερειακούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Α Γυναικών και Νεανίδων που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γήπεδο Χολαργού.

Έπειτα από ένα χρόνο απραξίας και αποχής λόγω ειδικών συνθηκών οι αθλήτριες του «Εν Κινήσει» επέστρεψαν στο φυσικό τους περιβάλλον: Στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Όμιλος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στις αθλήτριες Σοφία Κυρίτση και Ζωή Ζορμπά που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Γυναικών, καθώς και στις Μαριλένα Δέσποινα Γραμματικού και Ηλιάνα Ράπτη που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Νεανίδων, δίνοντας το μήνυμα   της υπομονής  της επιμονής, αλλά και της χαράς και της ευεξίας που δημιουργεί η άθληση!

Όπως σημειώνεται «οι αθλήτριες μας χόρεψαν και ευχαριστήθηκαν τα προγράμματα τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό! Πολλά πολλά μπράβο για την εξαιρετική τους συμμετοχή, όχι μόνο στις αθλήτριές μας αλλά τόσο  στις προπονήτριές τους όσο  και στους γονείς τους, που βρίσκονται αρωγοί σε  όλη αυτή την προσπάθεια!».

 

Διαβάστε επίσης:

Αισθητική Ομαδική Γυμναστική

Η Αισθητική Ομαδική Γυμναστική αποτελεί σχετικά νέο άθλημα στο χώρο της Αγωνιστικής Γυμναστικής. Συνίσταται στην εκτέλεση ασκήσεων γυμναστικής με φυσική και συνεχή κίνηση του σώματος.

Περιλαμβάνει αρμονικές, ρυθμικές και δυναμικές κινήσεις που εκτελούνται με φυσιολογική χρήση της δύναμης. Κατά την εκτέλεση των προγραμμάτων υπάρχει μια φυσιολογική ροή από τη μια άσκηση στην επόμενη, ώστε η κάθε άσκηση να αποτελεί φυσική συνέχεια της προηγούμενης. Όλες οι κινήσεις πρέπει να εκτελούνται πλήρεις, επιδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την ευρύτητα και την ποικιλία των ασκήσεων σε δυναμική και ταχύτητα.

Η σύνθεση των προγραμμάτων πρέπει να περιλαμβάνει ασκήσεις που εμπεριέχουν κυματισμούς, ισορροπίες, περιστροφές, άλματα, χορευτικά βήματα και άρσεις. Σωματικές ικανότητες όπως η ευλυγισία, η ταχύτητα, η δύναμη, η νευρομυϊκή συναρμογή και η αέναη κίνηση θεωρούνται θεμελιώδεις.

Η ομάδα αποτελείται από 6 έως 10 αθλήτριες. Όπως είναι ευνόητο απαιτείται ομαδικότητα και ενότητα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η Αισθητική Ομαδική Γυμναστική είναι Τέχνη, Έκφραση και Συναίσθημα προσαρμοσμένα για ένα υψηλού επιπέδου άθλημα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU