Νέα Ιωνία: Η συμμετοχή του Γυμναστικού Ομίλου «Εν Κινήσει» στους Περιφερειακούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η συμμετοχή του Γυμναστικού Ομίλου Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει» στους Περιφερειακούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Α Γυναικών και Νεανίδων που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γήπεδο Χολαργού.

Έπειτα από ένα χρόνο απραξίας και αποχής λόγω ειδικών συνθηκών οι αθλήτριες του «Εν Κινήσει» επέστρεψαν στο φυσικό τους περιβάλλον: Στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Όμιλος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στις αθλήτριες Σοφία Κυρίτση και Ζωή Ζορμπά που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Γυναικών, καθώς και στις Μαριλένα Δέσποινα Γραμματικού και Ηλιάνα Ράπτη που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Νεανίδων, δίνοντας το μήνυμα   της υπομονής  της επιμονής, αλλά και της χαράς και της ευεξίας που δημιουργεί η άθληση!

Όπως σημειώνεται «οι αθλήτριες μας χόρεψαν και ευχαριστήθηκαν τα προγράμματα τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό! Πολλά πολλά μπράβο για την εξαιρετική τους συμμετοχή, όχι μόνο στις αθλήτριές μας αλλά τόσο  στις προπονήτριές τους όσο  και στους γονείς τους, που βρίσκονται αρωγοί σε  όλη αυτή την προσπάθεια!».


Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU