Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Κατασκήνωση Αλεποχώρι – Άλλη μία χρονιά κλειστή;

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ;

17 Μαΐου 2021, απροετοίμαστη ΚΑΙ ΠΑΛΙ η δημοτική αρχή

Ρωτάμε και απαντήσεις… δεν παίρνουμε !!! Σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με πιο πρόσφατες Δευτέρα 12/4/2021 και Δευτέρα 10/5/2021 αλλά και της οικονομική επιτροπής παλαιότερα, ρωτήσαμε την κυρία Δήμαρχο για τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται (ακόμα μια χρονιά) στην προετοιμασία του δήμου για την λειτουργία της δημοτικής μας κατασκήνωση.

Τα ερωτήματα (μεταξύ άλλων) ήταν:

  1. Γιατί δεν έχουν ξεκινήσει ΑΚΟΜΗ οι διαγωνισμοί για τα πούλμαν ,την συντήρηση, τις προμήθειες (κλπ);

  2. Γιατί δεν έχει έρθει ΑΚΟΜΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα για την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού; Είναι γνωστό ότι η απόφαση αυτή χρειάζεται έγκριση και από το Υπουργείο.

  3. Γιατί δεν έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες από τον ΟΠΑΝ και τον Δήμο για την απόσπαση των γυμναστών που είναι απαραίτητοι; Και αυτή η απόφαση χρειάζεται έγκριση από το υπουργείο και μπορεί να χρειαστούν μήνες.

  4. Γιατί δεν έχει έρθει ΑΚΟΜΗ στο δημοτικό συμβούλιο το αίτημα για την πρόσληψη Κοινοταρχών και Ομαδαρχών; Για το αίτημα αυτό γνωρίζουμε καλά ότι απαιτεί την έγκριση 3 υπουργείων

  5. Τι ενέργειες έχουν γίνει για να εξασφαλίσουμε ΓΙΑΤΡΟ και ΜΑΓΕΙΡΑ ;

Παρόμοια ερωτήματα τέθηκαν και από άλλες παρατάξεις για την καλοκαιρινή απασχόληση.

Η απάντηση που πήραμε είναι ότι ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ και η κατασκήνωση και η καλοκαιρινή απασχόληση  ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ  ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!

Επειδή μετά από όλα αυτά έχουμε επιφυλάξεις και εμπειρία από  το 2020, όταν ρωτούσαμε τα ΙΔΙΑ και παίρναμε τις ΙΔΙΕΣ απαντήσεις και τελικά η κατασκήνωση ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ με πρόσχημα την πανδημία ενώ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ της ΧΩΡΑΣ (ΔΗΜΟΣΙΕΣ και ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ) χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καλούμε την Δήμαρχο και την δημοτική αρχή να μην επικαλεστούν πάλι την πανδημία, όταν γνωρίζουμε ότι τα μέλη των ΚΑΠΗ είναι εμβολιασμένα όταν υπάρχουν τα rapid tests και τα self tests που έτσι και αλλιώς κάνουν τα παιδιά στο σχολείο.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της Ν. ΙΩΝΙΑΣ και ιδιαίτερα τα ΠΑΙΔΙΑ και οι ΝΕΟΙ δεν θα τους το ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ

Δημοτική Παράταξη

“ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”

email: enotita2019@hotmail.com

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU