Δήμος Ηρακλείου Αττικής – Εξαρτήσεις στην παιδική ηλικία

Τις εξαρτήσεις στην παιδική ηλικία ερευνά το δεύτερο σεμινάριο που οργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τη συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στο πλαίσιο του ενημερωτικού κύκλου για την Αγωγή Υγείας των Παιδιών. Όπως και το πρώτο, έτσι και αυτό το σεμινάριο θα είναι διαδικτυακό, θα ξεκινήσει την Τρίτη 25 Μαΐου στις 18.30 και μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται εντελώς δωρεάν. Αρκεί να στείλουν ένα mail με έκφραση ενδιαφέροντος στο kepygeiasirakleio@gmail.com μέχρι και την Παρασκευή 21 Μαΐου για να λάβουν, ακολούθως, σύνδεσμο και οδηγίες.

Το σεμινάριο γίνεται σε συνεργασία με τον δρ. Αναστάσιο Χατζή (Παιδίατρος – Εντατικολόγος, τ. Συντονιστής-Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών).

Ο κύκλος του σεμιναρίου «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες: Ατυχήματα (έγινε ήδη), Εξαρτήσεις και Εφηβεία που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα.

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την πρόληψη.

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU