Τα εγκαίνια της έκθεσης του τμήματος φωτογραφίας του Ιωνικού Συνδέσμου, «Η μέρα μετά…»

Τα εγκαίνια της έκθεσης του τμήματος φωτογραφίας του Ιωνικού Συνδέσμου, με τίτλο: «Η μέρα μετά…», πραγματοποιήθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Ιωνικού Συνδέσμου την περασμένη Παρασκευή.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου Γιάννης Κοντίτσης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε την φωτογραφική ομάδα του Συνδέσμου και τον δάσκαλο και επιμελητή της έκθεσης, Άγγελο Νικολόπουλο.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρατήρησε το εξαιρετικό επίπεδο των φωτογραφιών και την εμφανή πρόοδο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Ο Άγγελος Νικολόπουλος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Ιωνικό Σύνδεσμο για την φιλοξενία και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την υποστήριξη αλλά και την ακούραστη προαγωγή του πολιτισμού στη Νέα Ιωνία.

Ακολούθησε μια μικρή τελετή βράβευσης των φωτογράφων που συμμετείχαν στην έκθεση.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν, η Αντιδήμαρχος, Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, του Δήμου Νέας Ιωνίας, Αγγελική Σακκαλόγλου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα για την Νέα Ιωνία και μέλος του Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου, Χρήστος Κανλής, ο πρόεδρος του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), και της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας, Λουκάς Χριστοδούλου και μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17.06.23 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ορόφου «Στράτος Μελεμενής», διάλεξη – παρουσίαση της φωτογράφου Christina Marchata με θέμα «Ανακαλύπτοντας τον κόσμο μέσα από την ταξιδιωτική φωτογραφία», η οποία συγκέντρωσε πολύ κόσμο παρά την ασυνήθιστη για τέτοια εποχή μπόρα!

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου, ενώ είναι επισκέψιμη καθημερινά,  ώρες 18.00-21.00.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU