Ηράκλειο: Έτοιμο και ανανεωμένο το γυμναστήριο της Καζαντζάκη

Έτοιμο είναι το δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο της οδού Ν.Καζαντζάκη (δείτε ΕΔΩ που βρίσκεται, Ν.Καζαντζάκη 28), μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης και ριζικής ανακαίνισης του κτιρίου.

Ο Δήμος Ηρακλείου θα κάνει τα εγκαίνια του ανανεωμένου γυμναστηρίου την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 17.30 το απόγευμα, ενώ θα ανοίξει τις πόρτες του έχοντας νέο τίτλο, καθώς πλέον θα φέρει το όνομα του Ηρακλειώτη Ολυμπιονίκη αθλητή του πόλο, Κωνσταντίνου Μουρίκη, ο οποίος μετρά δεκάδες διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο, κυρίως όμως με την Εθνική μας Ομάδα. Κορυφαία όλων το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια, θα επανεκκινήσουν και τα αθλητικά προγράμματα για τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι πλέον θα γυμνάζονται στους νέους χώρους του Κλειστού: τους ανανεωμένους χώρους άθλησης, τα καινούργια αποδυτήρια, την ανακαινισμένη πισίνα και όλα αυτά σε ένα κτίριο που είναι πολύ πιο φιλικό στο περιβάλλον, με αισθητά λιγότερη ενεργειακή κατανάλωση (λόγω της αλλαγής των κουφωμάτων και των παραθύρων, του συστήματος ψύξης/θέρμανσης και της ολικής νέας μόνωσης), αλλά και προσβάσιμο για όλους καθώς στην είσοδο έχει κατασκευαστεί ράμπα για ΑμΕΑ.

«Καλώ όλους τους Ηρακλειώτες να έρθουν στα εγκαίνια που θα κάνουμε για να παρουσιάσουμε στους δημότες το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Μουρίκης.

 Έναν χώρο για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι για το πώς ανακαινίστηκε και ενθουσιασμένοι που θα τον παραδώσουμε στους πολίτες που θα αθλούνται σε αυτόν υπό την καθοδήγηση των άξιων γυμναστών του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου.

Ελπίζω μάλιστα – αν και είμαι σίγουρος για αυτό – πως το νέο Κλειστό θα αποτελέσει πόλο έλξης για περισσότερους συμπολίτες μας, ώστε να βάλουν και εκείνοι τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους.

Επιτέλους το Κλειστό Γυμναστήριο έχει τη μορφή και τις υποδομές που αξίζουν στην πόλη και τους ανθρώπους της», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

6 σχόλια

  1. GIANINA
    24/05/2023 - 10:23

    Mas gemisan hara otan diavaza

    Reply
  2. GIANINA
    24/05/2023 - 10:27

    Ți perimenete na grapso?

    Reply
  3. GIANINA
    24/05/2023 - 10:28

    Ine ena ergo poli kalo ia atlitismo,din noimă stins zoi tu avtropu.Bravo

    Reply
  4. GIANINA
    24/05/2023 - 10:31

    Ortografiki diortosi—-dini noima-ohi din ke stin ohi stins

    Reply
  5. GIANINA
    24/05/2023 - 10:41

    Πριν 7χρονισ διάλεξα το χώρο για αθλητισμό,και μασ φρενάρε ένα αντρπο με αδικιολογιτα.. Στεναχώρια που δεν θέλουμε να ζήσουμε άλλο.Ειμαστε καλή πολητεσ και εγώ και το παιδί

    Reply
  6. GIANINA
    27/05/2023 - 02:08

    Ποτέ θα ανοίγει?

    Reply

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU