Νέα Ιωνία – Κινητοποίηση της Ένωσης Γονέων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κάλεσμα σε κινητοποίηση της Ένωσης Γονέων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας

Τρίτη 4 Νοέμβρη, στις 9.45 π.μ.

Οχι στις συγχωνεύσεις τμημάτων – Να σταματήσει το στοίβαγμα των παιδιών μας

Κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικούς

Ως εδώ ! Δεν ανεχόμαστε άλλη υποβάθμιση της μόρφωσης και των σχολείων των παιδιών μας !

Η σύσκεψη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Νέας Ιωνίας με τους Συλλόγους Γονέων έδειξε πως εμείς έχουμε την δύναμη, όχι όσοι θέλουν να χαντακώσουν τα παιδιά και το μέλλον τους!

Όλοι οι γονείς των Γυμνασίων και των Λυκείων της Νέας Ιωνίας την Τρίτη 4 Νοέμβρη στις 9.45 το πρωί, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας (Λεωφόρος Μεσογείων 324 – Αγία Παρασκευή).

Να απαιτήσουμε :

  • Να ακυρωθούν όλες οι συγχωνεύσεις τμημάτων που έχουν γίνει από την αρχή της χρονιάς στον δήμο μας.

  • Να μην γίνει καμία άλλη συγχώνευση, αντίθετα να φτιαχτούν νέα τμήματα όπου υπάρχει ανάγκη.

  • Να σταματήσει το αίσχος με τα 27 και 28 παιδιά που στοιβάζονται μέσα στις τάξεις. Είναι υπερώριμο οι τάξεις να έχουν 15 μαθητές.

  • Να προσληφθεί άμεσα ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευτικών, να καλυφθούν όλα τα κενά.

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων Γυμνασίων – Λυκείων να ενημερώσουν όλους τους γονείς των σχολείων τους και να οργανώσουν τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στην κινητοποίηση για να ακουστεί δυνατά το μήνυμά μας!

Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε!

Όλοι στην κινητοποίηση που καλεί η Ένωση Γονέων – να πιέσουμε για να έχουμε λύσεις για τη ζωή των παιδιών και το έργο των δασκάλων!




                 με εκτίμηση,

 
Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ν. Ιωνίας
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU