Ιωνικός Σύνδεσμος -Επίσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων

Tο Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα– Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων επισκέφθηκε ο Ιωνικός Σύνδεσμος ενόψει του εορτασμού του Πάσχα. Η Γενική Γραμματέας, Φωτεινή Παπαδοπούλου, με την Ειδική Γραμματέα, Βασιλική Μελέτη και την Κοσμήτορα, Αγγελική Σαρηγιάννη, παρέδωσαν χειροποίητες λαμπάδες, που επιμελήθηκαν όλες οι κυρίες του τμήματος μπατίκ, μαζί με πασχαλινά γλυκίσματα στα παιδιά του Ιδρύματος ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Όπως αναφέρει ο Ιωνικός Σύνδεσμος σε ανακοινωσή του «εκεί μας υποδέχτηκαν θερμά η Πρόεδρος του Ιδρύματος, Βασιλική Γεννηματά, ο Διευθυντής, Λεωνίδας Δραγουμάνος, ο Προϊστάμενος, Σπυρίδων Γρυλλάκης, παιδαγωγοί, εθελοντές και πολλά χαμογελαστά παιδιά, τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα για τη φιλοξενία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται εκεί, πρόκειται για πραγματικό λειτούργημα. Εμείς ως Ιωνικός Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο τους με δράσεις, ευαισθητοποιώντας το κοινωνικό σύνολο.

Έρχονται άλλωστε ημέρες αγάπης, ας είμαστε όλοι λίγο πιο αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα δίπλα στα παιδιά.

Η κοινωνία μας το έχει ανάγκη».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU